Damar Hamlin'in Durumu Kritik!

İsa Kethüda
04.01.2023 - 09:52 | Son Güncellenme: 04.01.2023 - 16:34

Amerikan Futbol Ligi'nda (NFL) maç esnasında kalbi durduğu için hastaneye kaldırılan oyuncu Damar Hamlin'in durumunun kritik olduğu bildirildi. İşte detaylar...

Damar Hamlin'in Durumu Kritik!

NFL takımı Buffalo Bills'in yazılı açıklamasında, dün Cincinnati Bengals ile oynanan maçta savunma oyuncusu Hamlin'in nabzının kısa süreliğine durduktan sonra düzeldiği, daha sonra tekrar kötüleşerek hastaneye kaldırıldığı hatırlatıldı.

Sağlık durumu kritik

Açıklamada, Cincinnati Üniversitesi Tıp Merkezi'nde yoğun bakıma alınan siyahi oyuncunun uyutulduğu ve sağlık durumunun kritik olduğu bilgisi paylaşıldı.

NFL yönetiminden açıklama

Bills'in 24 yaşındaki oyuncusu hakkında açıklama yapan NFL yönetimi, "İyi dileklerimiz Damar ve Buffalo Bills ile birlikte." ifadesine yer verdi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor-F.Bahçe maçıyla ilgili flaş yorum: "Bu adamların hakemliği yok!"
Habere Git

Dün akşam, rakip takım Bengals'ten Tee Higgins ile yaptığı mücadelenin ardından yere yığılan Hamlin'e saha içinde kısa süreli kalp masajı uygulanmış ve genç oyuncunun kalp atışları düzelmişti. 

Kısa süre sonra durumu tekrar ciddileşen ve ambulansla sahadan çıkarılan Hamlin'e oksijen desteği verildiği kaydedilmişti.

2021'de Bills tarafından takıma seçilmişti

Sezon boyunca takımında iyi bir performans çizen sporcu, Pittsburgh Üniversitesi'nde kolej futbolu oynamış ve 2021'de Bills tarafından takıma seçilmişti.

İlgini Çekebilir
Eski hakemler açıkladı... Antalyaspor'un iptal edilen golünde karar doğru mu?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler