Kalbi Galatasaray’da! Paylaşımı taraftarları heyecanlandırdı

25.02.2021 - 16:50 | Son Güncellenme: 25.02.2021 - 17:02

Son dakika haberleri… Milan’la bir türlü sözleşme yenilemeyen ve transferde hangi kulübü seçeceği merak konusu olan Hakan Çalhanoğlu’nun sosyal medyadan yaptığı paylaşım Galatasaraylıları heyecanlandırdı. İşte Instagram’da yaşanan ve kısa sürede gündem olan Hakan-Galatasaray flörtünün detayları…

Kalbi Galatasaray’da! Paylaşımı taraftarları heyecanlandırdı

AJANSSPOR – HABER

Serie A ekiplerinden Milan formasını giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, bugün Galatasaray’ın sosyal medya üzerinden paylaştığı gönderiye çok konuşulacak bir yorum yaptı. İtalya’da bu yıl üst düzey performans sergileyen oyuncu, Galatasaray’ın sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafı hem beğenip, hem de taraftarı merak ettiren bir davranışta bulundu. 

Cimbom’a işaret mi verdi?

Sarı-kırmızılı kulübün “Günaydın Galatasaray ailesi” başlığıyla Türk Telekom Stadyumu’nun içeriden çekilmiş bir fotoğrafını paylaşması üzerine, Hakan; hem fotoğrafı beğendi hem de “kalp” emojisi yolladı.

"Mohamed'le süper ikili olur"

Bu sürpriz paylaşım üzerine taraftarlar, “Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye gitmesinden sonra Hakan Çalhanoğlu da Galatasaray’a gelir mi?” diye sormadan edemedi. Hatta Hakan Çalhanoğlu’nun Mostafa Mohamed’le süper ikili olacağı yorumları dahi yapıldı. 

Galatasaray taraftarı olduğu biliniyor

Nitekim Almanya’da büyüyen iki futbolcunun durumları arasında da benzerlik var. Mesut’un Fenerbahçeli olduğunu gizlememesi gibi Hakan’ın da çocukluğundan beri Galatasaray takımını tuttuğu biliniyor. 

Terim, Hakan Çalhanoğlu'nu övmüştü

Bunun dışında gurbetçi yıldız ile Milli Takım’dan hocası olan Fatih Terim arasında da özel bir bağ var. Galatasaray Teknik Direktörü Terim, kendisi hakkında "Hakan Çalhanoğlu yaşına rağmen çok olgun biri. Özel yaşantısında da son derece güvenilir ve tam bir profesyonel. Tam bir takım oyuncusu. Gol olsun, assist olsun her şeyi yapmasını biliyor, çok tehlikeli bir hücumcu orta saha oyuncusu" ifadelerini kullanmıştı. 

Milan uzatmak istiyor Manchester United devrede

Öte yandan Hakan Çalhanoğlu ile Milan arasındaki görüşmeler de devam ediyor. Türk futbolcu sezon sonu sözleşmesinin biteceği İtalyan kulübünden yıllık 5 milyon Euro isterken, İtalyan devi 4 milyon Euro önerdi. Hakan’ın transferi için Premier Lig’den Manchester United’ın da çok istekli olduğu biliniyor.

Çalhanoğlu, bu yıl Milan ile 28 maça çıkarken 6 gol, 11 asistlik performansı ile yıldızlaştı.

Senin için hazırladığımız haberler