Fitness Fenomeni Kaldırdığı Halterin Altında Kaldı, Hayatını Kaybetti

Akın Ungan
22.07.2023 - 00:06 | Son Güncellenme: 22.07.2023 - 00:45

Fitness üzerine ürettiği içeriklerle sosyal medya fenomeni olan Justyn Vicky, kaldırdığı halterin altında kalarak hayatını kaybetti. İşte tüm detaylar.

Fitness Fenomeni Kaldırdığı Halterin Altında Kaldı, Hayatını Kaybetti

Vücut geliştirme üzerine ürettiği içerikler ile sosyal medya fenomeni haline gelen ünlü sporcu Justyn Vicky, kaldırdığı ağırlığın altında kalarak hayatını kaybetti.

Endonezya'nın Doğu Java bölgesinde yaşayan 33 yaşındaki vücut geliştirici 15 Temmuz günü kuvvet antrenmanı için The Paradise Bali spor salonuna geldi.

210 kilonun altında kaldı

210 kg squat-press çalışan Justyn Vicky, ağırlığı kaldırdığı sırada dik durmakta zorlandı. Fitness fenomeni, arkasında yer alan kişinin tüm yardımlarına rağmen kaldırdığı halterin altında kaldı.

İlgini Çekebilir
Mbappe adım adım Arda Güler'e! Kadro dışı kaldı
Habere Git

Boynu kırıldı, ameliyata alındı

Arkadaşlarının yardımlarına rağmen 210 kiloluk ağırlığın ensesine düşmesiyle boynunu kıran Justyn Vicky, hemen hastaneye kaldırıldı. Kalp ve ciğerlere bağlanan sinirlerde sıkışma meydana gelirken, Justyn Vicky acil olarak ameliyata alındı.

Hastanede hayatını kaybetti

Ameliyata giren doktorların tüm müdahalelerine rağmen Justyn Vicky, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Spor salonundan açıklama

Fenomen vücut geliştiricinin hayatını kaybettiği spor salonu, yaptığı açıklamada "Mirasın, dokunduğun sayısız hayat, ilham verdiğin dönüşümler ve birlikte geçirdiğimiz her an sevgi ve tutku ile anılacak. Huzur içinde yat, sonsuza dek kalbimizde kalacaksın" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler