Beşiktaş'ın radarındaki Sinan Bolat'la ilgili sıcak gelişme

07.05.2020 - 15:48 | Son Güncellenme: 08.05.2020 - 11:24

Royal Antwerp ekibinde forma giyen milli kaleci Sinan Bolat kariyeriyle ilgili flaş bir karar verdi. Belçika takımından ayrılan Bolat'ın adı transferde Türk takımlarıyla anılıyor. Sinan Bolat hangi takıma transfer olmaya yakın? Sinan Bolat'ta sıcak gelişmeler...

Beşiktaş'ın radarındaki Sinan Bolat'la ilgili sıcak gelişme

Beşiktaş'ta kale için ön plana çıkan isim belli oldu. Loris Karius'un ayrılığının ardından kaleci arayışlarına başlayan Beşiktaş aradığı ismi Belçika'da buldu. Beşiktaş'ın listesinde ön plana çıkan isim milli kaleci...

Özgür Sancar / Radyospor

Sinan Bolat ön plana çıkıyor!

Loris Karius geçtiğimiz günlerde sözleşmesini feshedip Beşiktaş'tan ayrılmıştı. Kaleci arayışlarına başlayan Beşiktaş aradığı kaleciyi Belçika'da buldu. Belçika Pro League ekiplerinden Royal Antwerp forması giyen milli kaleci Sinan Bolat, Beşiktaş'ın listesinde ön plana çıkıyor. Daha önce Radyospor'a yaptığı açıklamalarda da Türkiye'den teklifler aldığını doğrulayan Sinan Bolat, yeni sezonda Beşiktaş forması giyebilir.

Bonservis bedeli yok!

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Sinan Bolat bu yönüyle Beşiktaş'ı cezbediyor. Ekonomik anlamda zor günlerden geçen Beşiktaş, Sinan Bolat'ı sezon sonunda bonservissiz bir şekilde kadrosuna katabilir. Sinan Bolat geçtiğimiz yıllarda ülkemizde Kayserispor ve Galatasaray formaları da giyimişti.

Antwerp'te 1. kaleci!

3 sezondur Antwerp forması giyen Sinan Bolat takımında 1. kaleci konumunda. 2019/2020 sezonunda 36 maça çıkan Sinan Bolat bu maçların tamamına ilk 11'de başladı. 3 Eylül 1988 Kayseri doğumlu olan Sinan Bolat aynı zamanda Belçika vatandaşlığına da sahip.

Antwerp'le olan sözleşmesini feshetti

Belçika'nın Royal Antwerp kulübü, Milli kaleci Sinan Bolat ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada 3 yıllık Antwerp macerasının ardından Milli kaleci ile sözleşmenin fesh edildiği belirtildi. Sinan Bolat'a emekleri sebebiyle de teşekkür mesajı yayınlandı.

Royal Antwerp kulübü ayrıca Kevin Mirallas ile olan sözleşmelerini de fesh edildiğini duyurdu.

Senin için hazırladığımız haberler