Nikola Kalinic: "Fenerbahçe ile yeniden şampiyon olamadığım için üzgünüm"

25.08.2024 - 21:50 | Son Güncellenme: 25.08.2024 - 22:16

Daha önce EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun formasını uzun yıllar terleten Sırp yıldız, geçmişe yönelik önemli açıklamalar geldi.

Nikola Kalinic: "Fenerbahçe ile yeniden şampiyon olamadığım için üzgünüm"

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague ekibi Kızılyıldız'a transfer olan eski Fenerbahçe Beko'lu yıldız Nikola Kalinic önemli açıklamalara imza attı.

"Fenerbahçe ile ikinci kez şampiyonluk olamadığımız için üzgünüm"

Fenerbahçe ile 3 kez EuroLeague finalinde boy gösteren Sırp forvet "Fenerbahçe ile EuroLeague şampiyonluğu kazandım ama 2018’de ikinci kez EuroLeague’i kazanamadığım için çok üzgünüm. Çok güçlü bir takımdık." ifadeleriyle kupaya sadece bir kez uzanabilmiş olmalarına duyduğu üzüntüyü die getirdi.

"Obradovic ile çalışmak zordu"

Fenerbahçe kariyeri boyunca birlikte çalıştığı efsane Sırp koç Zeljko Obradovic ile olan ilişkisine değinen Kalinic "Obradovic ile çalışmak tabii ki zordu. Her gün maksimunuzu vermeniz gerekiyordu. Buna hazır değilseniz onunla iyi zaman geçiremezsiniz. Sesinin tonuna değil de dediklerine odaklandığınız zaman onu daha rahat anlayabiliyorsunuz. Tabii ki o da hatalar yapıyor ama bunlar çok nadir oluyor. Onunla beraber çalışırken oyuncu olarak geliştim, profesyonel olmanın ne demek olduğunu öğrendim." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko 2 yıllık sözleşmeyi duyurdu
Habere Git

Üçüncü kez Kızılyıldız forması giyecek

Sırp devi Kızılyıldız ile sözleşme imzalayan 32 yaşındaki yıldız daha önce Fenerbahçe'ye gelmeden önce ve Fenerbahçe'den ayrıldıktan hemen sonra da Belgrad ekibi ile mücadele etmişti.

İki eski Fenerbahçeli rakip oluyor: Obradovic-Kalinic!

2.03'lük Kalinic son imzasıyla birlikte, 2021'den bu yana Kızılyıldız'ın ezeli rakibi Partizan KK'yi çalıştıran eski koçu Zeljko Obradovic ile rakip olacak.

Fenerbahçe ile zirveye çıktı

Temsilcimizin formasını 2015-2020 arası terleten Nikola Kalinic; 2016,2017 ve 2018'de EuroLeague finallerinde boy gösterirken, 2017'de İstanbul'da düzenlenen finalde Fenerbahçe ile şampiyonluğa ulaştı.

İlgini Çekebilir
EuroLeague'de pivot havuzu daralıyor! Bir isim daha imzayı attı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler