"Kalinic ile alakalı gelişme var"

13.09.2020 - 22:24 | Son Güncellenme: 13.09.2020 - 22:24

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Kalinic Beşiktaş'a transfer olacak mı? Gökhan Töre transferinde son durum ne? Vida satılacak mı? İşte detaylar...

"Kalinic ile alakalı gelişme var"

AJANSSPOR - HABER

Emre Kocadağ, 3-1 kazanılan Trabzonspor maçının ardından açıklamalar yaptı.

 

BeIN Haber'e konuşan Kocadağ, Atletico Madrid forması giyen Hırvat golcü Nikola Kalinic ile ilgili olarak, "Josef de Souza geldi. 2-3 takviye daha yapacağız. Kalinic ile alakalı gelişme var" dedi.

Gökhan Töre transferindeki son duruma değinen Beşiktaşlı yönetici, "Başka oyuncularla alakalı da görüşmelerimiz sürüyor. Gökhan Töre'ye de teklifimizi yaptık. Şartlarımızı kabul ederse o da gelecek" ifadesini kullandı.

Forvet adayları hakkında konuşan Emre Kocadağ, "Aboubakar şu anda listenin 1. sırasında değil, Kalinic var, başkaları var, hangisi olursa onu alacağız" diye görüş bildirdi.

Vida'ya teklifler geldiğini belirten Kocadağ; Isimat-Mirin ile Douglas'ın ise gelen teklifleri değerlendirmediğini vurgulayarak, "Vida için teklifler var ama şu anda öncelikli konu o değil, eksikleri tamamlayalım sonra bakacağız. Isimat-Mirin ve Douglas'a gelen teklifler var, değerlendirmediler, kadroda düşünmediğimiz isimler, ayrı antrenman yapıyorlar" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler