Galatasaray'da Sofiane Feghouli, Birçok Efsaneyi Geride Bıraktı!

İsa Kethüda
28.02.2022 - 11:07 | Son Güncellenme: 28.02.2022 - 11:20

Galatasaray'ın, Ç.Rizespor'u yendiği maçta oyuna sonradan giren ve yaptığı katkıyla maçın kazanılmasına yardımcı olan Feghouli, birçok efsaneyi de geride bıraktı.

Galatasaray'da Sofiane Feghouli, Birçok Efsaneyi Geride Bıraktı!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Fiziği ve temposu sebebiyle eleştirilse de Sofiane Feghouli, klas dokunuşları, top tekniği ve oyun görüşüyle işi bitiriyor. Cezayirli yıldız bu sezon da 10 gole doğrudan katkı yaptı.

Feghouli maçı çözen adam oldu

Galatasaray'da 5'inci sezonunu geçiren Sofiane Feghouli, kritik Çaykur Rizespor karşılaşmasına 80'inci dakikada dahil olsa da maçı çözen adam oldu... 

Takıma kalite katıyor

İki kritik dokunuşu, iki asiste dönüşen Feghouli adeta galibiyetin mimarıydı. Bu sezon fiziği ve temposuyla eleştiri alan Feghouli, tüm bunların yanında oyunda olduğu anlarda takıma kalite katıyor.

10 gole doğrudan katkı

Yıldız oyuncu kendisine burun kıvrılan sezonda 5 gol, 5 asiste ulaştı. Son Rize maçının yanı sıra bu sezon Avrupa'daki en kritik maçlardan biri olan Marsilya galibiyetinin de mimarı olmuştu. 

Birçok efsaneyi geride bıraktı

Galatasaray formasıyla 159'uncu maçına ulaşan Feghouli; Tanju Çolak, Felipe Melo, Hamza Hamzaoğlu, Taffarel, Necati Ateş gibi isimleri maç sayısında geride bıraktı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray’dan Nihat Özdemir'e yanıt! "4 büyük kulüp de kabul etmez"
Habere Git

Galatasaray kariyerinde 34 gol atan Cezayirli yıldız, 31 de asist kaydetti. 2017'de kulübe imza atan Feghouli'nin sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Nwakaeme gelişmesi! Sözleşmesi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler