Kalıyor mu, gidiyor mu? Falcao'nun menajeri cevapladı!

23.08.2021 - 10:05 | Son Güncellenme: 23.08.2021 - 10:11

Radamel Falcao'nun Galatasaray'dan ayrılacağı haberlerinin ardından futbolcunun menajeri Ahmet Bulut kısa bir açıklama yaptı. Falcao, ayrıldı mı? İşte yanıtı...

Kalıyor mu, gidiyor mu? Falcao'nun menajeri cevapladı!

AJANSSPOR-HABER 

Galatasaray'da gözler Radamel Falcao'nun geleceğine çevrildi. Kolombiyalı golcünün takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, oyuncunun eşi de yaptığı paylaşımla bu yönde mesajlar verdi. Futbolcunun menajerinden de ayrılık iddiaları hakkında bir açıklama geldi. Detaylar haberde...

Falcao kadroda düşünülmüyor

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da Radamel Falcao kadroda düşünülmüyor. Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Falcao'nun takımda kalmayacağı yönünde bir mesaj vermişti. 

Eşi paylaşım yaptı

Futbolcunun eşi Lorelei Taron da Falcao ile birlikte fotoğrafını paylaşıp, "Bu hafta gidiyoruz. Sonsuza kadar birlikte..." ifadelerini kullandı. Bu mesajın ardından Falcao'nun ayrılacağı dillendirilmeye başlandı. 

Ahmet Bulut: Ayrılık iddiaları doğru değil

Fanatik'e konuşan Falcao'nun Türkiye temsilcisi Ahmet Bulut, golcü futbolcunun durumu hakkında bilgi verdi. Bulut, 35 yaşındaki golcünün Galatasaray'dan ayrıldığı iddialarının doğru olmadığını dile getirdi. 

Burak Elmas ne demişti? 

Galatasaray'ın 1 numaralı ismi Burak Elmas, Divan Kurulu'nda Falcao'nun bu yılki maliyetini açıklamıştı. Elmas, "Radamel Falcao’nun bu yılki brüt maliyeti 9. 5 milyon dolar. Serbest bıraksanız da bu yükümlülük değişmiyor. Genç, Galatasaray’a yakışan oyuncuları düşük ücret maliyetiyle ve vadeli bonservisle takıma katarak düşük maaş bütçesi yaratmaya çalışıyoruz. Bunların satılabilme kabiliyetine bakıyoruz. Şampiyonlar Ligi artık bitti. 4- 5 senede aldığımız direkt katılabilme maliyetini keşke iyi kullanabilseydik" demişti. 

Falcao'nun Galatasaray performansı 

Golcü futbolcu 2019-20 sezonunda 22 maçta 11 gol 1 asistlik katkı yaptı. Falcao, geçen sezon 19 maçta 9 gol 2 asist üretirken, bu sezon ise 3 maçta toplam 25 dakika süre aldı ve skora katkı yapamadı.

Sözleşme durumu

Falcao'nun Galatasaray ile sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihine kadar devam ediyor. 2013 yılında güncel piyasa değeri 60 milyon Euro olan futbolcunun güncel piyasa değeri ise 2.2 milyon Euro olarak gösteriliyor. Falcao daha önce Monaco, Chelsea, Manchester United, Porto ve River Plate gibi köklü kulüplerde oynamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler