Kalıyor mu, gidiyor mu? Ghezzal'dan transfer sözleri...

06.06.2021 - 13:09 | Son Güncellenme: 06.06.2021 - 13:11

Beşiktaş'ta kiralık oynayan Rachid Ghezzal transferi ve geleceği hakkında konuştu. Cezayirli futbolcu Beşiktaş'ta kalacak mı? İşte gelişmeler...

Kalıyor mu, gidiyor mu? Ghezzal'dan transfer sözleri...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Geride bıraktığımız sezonda Beşiktaş’ın çifte şampiyonluğunda ciddi pay sahibi olan Rachid Ghezzal geleceği hakkında açıklamalar yaptı. Cezayirli futbolcu kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Detaylar haberde…

Ghezzal, istikrardan yana 

Ülkesinin ulusal televizyonuna konuşan Ghezzal, Beşiktaş’taki performansı sayesinde yeniden milli takım kapısını araladığının farkında olduğunu ve istikrara ihtiyaç duyduğunu anlattı. 

“Kulüplerin anlaşmasını çok istiyorum”

Ghezzal, “Beşiktaş'ta kalacağımın garantisini ben veremiyorum çünkü Leicester City ve Beşiktaş henüz aralarında anlaşmadı. Anlaşmalarını çok isterim. Elimden gelenin en iyisini yapabilmek için istikrara ihtiyacım var. Milli Takım'da da önümüzdeki dönemde çok önemli maçlarımız bulunuyor" diye konuştu.

“Leicester ve Fiorentina’dayken hak etmedim”

Öte yandan Rachid Ghezzal, Leicester City ve Fiorentina dönemlerinde milli takım kadrosuna seçilmeyi hak etmediğini belirterek şu ifadeleri kullandı: 

Fiorentina ve Leicester'da Milli Takım'a seçilmeyi hak etmemiştim çünkü oynamıyordum. Beşiktaş benim için gerçekten çok iyi geçti ve bu sebeple yeniden Milli Takım'a seçildim. Bundan sonra Cezayir Milli Takımı'na sürekli seçilmek için her şeyi yapacağım. Son sezonumda çok çalıştım ve Elhamdülillah milli formaya layık oldum.” 

Ghezzal’ın geçen sezonki performansı 

Cezayirli orta saha oyuncusu geride bıraktığımız sezonda toplam 35 maçta 8 gol attı ve 18 asist yaptı. Siyah-beyazlıların asist kralına Avrupa’dan da ciddi tekliflerin olduğu gündeme gelmişti. 

Sergen Yalçın çok istedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, transfer döneminde yönetimle yaptığı görüşmede Rachid Ghezzal’ın mutlaka alınması gerektiğini söylemiş ve bunu da bir röportajda anlaşmıştı. Ghezzal’ın lisansının çıkarılması için kulüp yöneticileri motosikletle evrakları son anda TFF’ye yetiştirmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler