Kalp krizi sonrası Eriksen müjdeyi verdi! Yeşil sahaları...

Orhan Gülek
05.08.2021 - 14:18 | Son Güncellenme: 05.08.2021 - 14:25

EURO 2020'de Danimarka'nın Finlandiya maçında kalp krizi geçiren Christian Eriksen, sahalara dönüşü için tarih verdiği iddia ediliyor.

Kalp krizi sonrası Eriksen müjdeyi verdi! Yeşil sahaları...

AJANSSPOR - HABER

EURO 2020'de Danimarka'nın Finlandiya ile oynadığı mücadelenin 42. dakikasında kalp krizi geçiren Christian Eriksen, takım arkadaşlarına 4-5 ay içerisinde antrenmanlara başlayacağının müjdesini verdiğini iddia edildi.

Rahatsızlığı sonrası ilk kez İtalya'ya giden ve Inter'deki takım arkadaşlarını ziyaret eden Eriksen, takım arkadaşlarıyla ettiği sohbetler esnasında duygusal anlar yaşadığı ve sahalara dönüşü için tarih verdiği öne sürüldü.

4-5 ay içerisinde antrenmanlara başlayacağının müjdesini verdi

Hürriyet'in Corriere dello Sport'a dayandırdığı haberde Eriksen'in takım arkadaşlarına yaşadığı için şanslı olduğunu söylediğini yazdı ve Danimarkalı futbolcunun 4-5 ay içerisinde antrenmanlara başlayacağının müjdesini verdiğini belirtti.

Kalbine defibrilatör takılmıştı

Geçirdiği kalp krizi sonrası bir süre kalbi duran ve doktorların müdahalesiyle hayata döndürülen Eriksen'in kalbine defibrilatör takılmıştı. İtalya Serie A yönetimi, Eriksen'in ligde tekrar forma giymesi için defibrilatörün çıkarılması gerektiğini açıklamıştı.

Defibrilatör nedir?

Defibrilatör, kalbin normal dışı atımının tekrar normal kalp ritmine dönmesini sağlayan araçtır.

Inter'den açıklama geldi

Kulübü ziyareti sonrası Christian Eriksen'in geleceğiyle ilgili Inter'den açıklama gelmişti.

Rahatsızlığı sonrası Eriksen'in ilk kez takımı ziyaret ettiği ifade edilen açıklamada Danimarkalı futbolcunun Kopenhag'da Danimarkalı doktorlar tarafından hazırlanan tedavi programına kulüple koordineli bir şekilde devam edeceği belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler