Başakşehir - Hearts Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

Ali Bozkurt
03.11.2022 - 08:56 | Son Güncellenme: 03.11.2022 - 09:05

UEFA Konferans Ligi A Grubu 6. hafta maçında Başakşehir ile Hearts karşı karşıya geliyor. Maç hangi kanalda, muhtemel ilk 11ler ve maçın saati gibi detaylar haberde.

Başakşehir - Hearts Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi A grubunda temsilcimiz Medipol Başakşehir, liderliği İtalyan ekibi Fiorentina ile paylaşıyor. Başakşehir, bugün kendi sahasında Hearts'ı konuk ederek gruptan lider çıkmak için mutlak 3 puanı almaya çalışacak. Zorlu karşılaşmanın ne zaman ve hangi kanalda olduğu merak konusu olmaya başlandı. İşte Medipol Başakşehir - Hearts maçına dair detaylar...

Başakşehir - Hearts maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Başakşehir - Hearts maçı 3 Kasım Perşembe günü saat 18:30'da TV 8,5'ta ve Exxen'de canlı yayınlanacak. Ayrıca zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Muhtemel ilk 11'ler

Başakşehir: Muhammed Şengezer, Caiçara, Touba, Duarte, Lima, Mahmut Tekdemir, Traore, Aleksic, Berkay Özcan, Serdar Gürler, Okaka

Hearts: Gordon, Smith, Kingsley, Cochrane, Sibbick, Grant, Kiomourtzoglou, Halliday, Shankland, Henderson, Ginnelly

İlgini Çekebilir
Başakşehir, grup liderliği için Hearts karşısında
Habere Git

Maçın hakemi belli oldu

Başakşehir-Hearts karşılaşmasını Gürcistan Futbol Federasyonu'ndan Goga Kikacheishvili yönetecek. Kikacheishvili'nin yardımcılıklarını Davit Gabisonia ve David Chigogidzeü yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Aleko Aptsiauri olacak.

12. randevu

Medipol Başakşehir, Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile Avrupa'da bu sezon tek yenilgisini İtalya'da oynadığı Fiorentina karşısında aldı. Turuncu-lacivertli takım, Belözoğlu yönetiminde geride kalan 11 karşılaşmada 7 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet elde etti. Başakşehir, bu sezon Avrupa'daki maçlarında 23 defa gol sevinci yaşarken, ağlarında 6 gole engel olmadı.

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu: "Son 16’ya kalmak en büyük hedefimiz"
Habere Git

Başakşehir'de eksik oyuncular kimler

Turuncu-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Mahmut Tekdemir ve Lucas Biglia, bu mücadelede forma giyemeyecek. Medipol Başakşehir'de UEFA listesinde yer almayan Philippe Keny'nin de bu mücadelede oynama şansı bulunmuyor.

Senin için hazırladığımız haberler