Kamil Ahmet Çörekçi'den Fenerbahçe iddialarına yanıt!

19.04.2017 - 12:26 | Son Güncellenme: 19.04.2017 - 12:26

AJANSSPOR ÖZEL- TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un defans oyuncusu Kamil Ahmet Çörekçi, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

'Mustafa Denizli deneyimlerini bize aktarıyor'

Mustafa Denizli'nin tecrübesinden bahseden Kamil Ahmet Çörekçi, "Mustafa Denizli'yi herkes biliyor. Şampiyonluklar yaşadı. Deneyimlerini bize aktarıyor. İnşallah şampiyon olacağız" diye konuştu.

'Taraftarımız Anadolu'da tek'

Eskişehirspor taraftarından da söz eden Kamil Ahmet, "Taraftarımızın önünde oynamak inanılmaz bir duydu. Eskişehirspor deyince akla ilk gelen taraftarımız, Anadolu'da tek diyebilirim. İnşallah taraftarımıza güzel günler yaşayacağız. İlgileri bize fazla bizi her zaman sahipleniyorlar"
ifadelerini kullandı.

'Fenerbahçe'den bana gelen resmi teklif olmadı!'

TFF 1. Lig'in mücale gücünün yüksek olduğunu belirten 25 yaşındaki oyuncu, Salim Manav'ın Fenerbahçe iddiaları ile ilgili sorusuna ise; "TFF 1. Lig mücadele gücü yüksek, baskılı oynanıyor. Süper Lig daha teknik. İkisi farklı bir lig. Fenerbahçe konusunda kulağıma gelen bir şey olmadı. Böyle haberler çıkmış ama ben hiçbir şey duymadım. Fenerbahçe'den bana gelen resmi teklif olmadı. Şu anda Eskişehirspor'un şampiyonluğuna odaklandım. İlerleyen dönemlerde yurt dışı planım var, dönmek istiyorum fakat şu anda hedefim Eskişehirspor'u üst lige çıkartmak" açıklamalarında bulundu.

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler