Kamil Ahmet içini döktü: "Hocanın forma adaleti..."

16.11.2019 - 23:51 | Son Güncellenme: 16.11.2019 - 20:55

Kamil Ahmet içini döktü: "Hocanın forma adaleti..."

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen Kamil Ahmet Çörekçi, bordo-mavililerde forma giydiği için çok mutlu. Trabzonspor'da son dönemlerde daha fazla şans bulmaya başlayan futbolcu, teknik direktör Ünal Karaman ile de iyi bir iletişime sahip.

Kamil Ahmet Çörekçi: "Hedefleri olan bir kulüpte olmayı hayal etmiştim"

Yakın çevresine Trabzonspor'daki durumuyla ilgili içini döken futbolcu, "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biriyim. Hedefleri olan bir kulüpte olmayı hep hayal etmiştim. Burada olmak memnun edici. Düzenli oynayıp başarılı bir şekilde hizmet etmek istiyorum" dedi.

Ünal Karaman ile iyi bir iletişimi var

Öte yandan Trabzonspor'da Kamil Ahmet Çörekçi'nin takım içindeki arkadaşlarıyla olan uyumu dikkat çekici. Çörekçi, Ünal Karaman'ın forma adaletine de güveniyor. 

Kamil Ahmet Çörekçi: "Hocanın forma adaletine güveniyorum"

Bordo-mavili futbolcunun Ünal Karaman için, "Hoca herkesle yakından ilgileniyor. Bir ayrım yaptığını görmedim. İyi bir iletişimimiz var. Kararlarına saygı duyuyorum. Onun forma adaletine güveniyorum" dediği öğrenildi.

Kamil Ahmet Çörekçi bu sezon kaçta maçta oynadı?

Bu sezon Trabzonspor'da 6'ı Süper Lig, 3'ü Avrupa Ligi olmak üzere 9 maçta 614 dakika süre alan Kamil Ahmet Çörekçi skora ise katkı veremedi. Futbolcu, hazırlık döneminde ise 4 maçta 146 dakika oynamıştı. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler