Kanadalı rapçi milli voleybolcu Hande Baladın'a şarkı yazdı

30.03.2022 - 10:24 | Son Güncellenme: 30.03.2022 - 10:30

Kanadalı rap şarkıcı Neeq, Eczacıbaşı Dynavit ve A Milli Takım'ın başarılı yıldızı Hande Baladın şarkı yaptı. Yayınlanan şarkıyı milyonlar dinledi. İşte detaylar...

Kanadalı rapçi milli voleybolcu Hande Baladın'a şarkı yazdı

Kanadalı şarkıcı Neeq, milli voleybolcu Hande Baladın için yaptığı şarkıyı yazdı. Rap sanatçısı şarkıyı, "Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye Voleybol Takımı'nda yer alan oldukça havalı Hande Baladın'dan ilham alındı" ifadeleriyle paylaştı.

Meryez Boz için de şarkı yapmıştı

Kanadalı rap sanatçısı Neeq daha önce Meryem Boz için de bir şarkı yapmıştı. Meryem Boz adıyla çıkarılan diğer şarkı Spotify listesinde 3'üncü sırada yer almıştı.

 

İşte Neeg'in Hande Baladın için yaptığı şarkı...

Eczacıbaşı Dynavit'in yıldızı ve Red Bull sporcusu Hande Baladın geçtiğimiz günlerde kulübüyle birlikte CEV Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Hande Baladın kaç yaşında?

Hande Baladın, 1 Eylül 1997 yılında Kütahya'da dünyaya geldi. Voleybola orta oyuncu olarak başladı. Eczacıbaşı VitrA'nın altyapısında yetişti ve kulübün küçük ve yıldız takımlarında yer aldı.

Hande Baladın kimdir?

Boy uzunluğu 1.89 olan Hande Baladın, 2014 yılından beri smaçör olarak oynamaktadır. Baladın, 2015-2016 sezonunda Eczacıbaşı'nda A Takım'a yükseldi. 2018-2019 sezonunda deneyim edinmesi amacıyla Galatasaray'da kiralık olarak oynadı. 2019-2020 sezonunda Eczacıbaşı'na geri döndü. Hande Baladın, Türkiye kadın millî voleybol takımı oyuncusudur.

Senin için hazırladığımız haberler