Kanarya, Antalya'yı devirip liderliği geri almak istiyor! İşte İsmail Kartal'ın 11...

03.02.2024 - 12:29 | Son Güncellenme: 03.02.2024 - 18:04

Süper Lig'in 24. haftasında bu akşam Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, karşılaşmadan 3 puanla dönüp Galatasaray'dan liderliği geri almak istiyor. İşte detaylar...

Kanarya, Antalya'yı devirip liderliği geri almak istiyor! İşte İsmail Kartal'ın 11...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 24. haftasında 60 puanlı Fenerbahçe deplasmanda, 34 puanla ligin 6. sırasında bulunan Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak.

Sarı lacivertliler, bu kritik maçtan galibiyetle ayrılarak  şampiyonluk yolunda hata yapmak istemiyor. Antalyaspor ise güçlü rakibini evinde yenerek Süper Lig'de üst sıralarda kalmayı amaçlıyor. 

Antalyaspor - Fenerbahçe maçı saat, kaçta hangi kanalda?

Corendon Airlines Park'ta oynanacak olan maçı, Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Ok. Mücadelenin VAR hakemi Özgür Yankaya oldu.

Saat 19.00'da başlayacak olan Antalyaspor - Fenerbahçe karşılaşması beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

İlk 11'ler

Antalyaspor - Fenerbahçe maçının ilk 11'leri şöyle:

Antalyaspor: Helton, Saric, Veysel, Bahadır, Güray, Safuri, Kaluzinski, Larsson, Erdoğan, Bytyqi, Buksa

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Djiku, Çağlar, Ferdi, Krunic, İsmail, Szymanski, Tadic, Cengiz, Dzeko

Çağlar Söyüncü ilk kez kadroda

Fenerbahçe, dün yaptığı son antrenmanın ardından akşam saatlerinde Antalya’ya gitti. Yeni transfer Çağlar Söyüncü, ilk kez kadroda yer aldı.

Kanarya'da 3 eksik var

Lazio’ya imza atacakken son anda vazgeçerek transferin suyan düşmesine neden olan Ryan Kent de Antalya’ya götürüldü. Sarı-Lacivertliler’de henüz hazır hale gelmeyen Becao, sakatlığı devam eden Fred ve Afrika Uluslar Kupası’nda yer alan Osayi-Samuel kadroda yer almadı.

İki yıldız ceza sınırında

Sarı-Lacivertliler Jayden Oosterwolde, sarı kart cezasını Ankaragücü maçında çekti ve Antalyaspor mücadelesinde kadrodaki yerini alacak. Ancak Fenerbahçe’de iki önemli isim bu karşılaşma öncesinde ceza sınırında yer alıyor. Alexander Djiku ve Michy Batshuayi, Antalya maçında kart görmeleri halinde ligdeki Alanyaspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

Senin için hazırladığımız haberler