Kanarya, Cristian Pavon için kolları sıvadı | Fenerbahçe transfer haberleri

Orhan Gülek
21.03.2022 - 14:33 | Son Güncellenme: 21.03.2022 - 14:45

Fenerbahçe, gelecek sezon kadrosuna mutlak bir forvet transferi yapmak isterken, gündeme Cristian Pavon için kolları şimdiden sıvadı. İşte detaylar...

Kanarya, Cristian Pavon için kolları sıvadı | Fenerbahçe transfer haberleri

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de İsmail Kartal yönetiminde iyi bir ivme yakalan Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlaması sürüyor. Sarı lacivertliler gelecek sezon kadrosuna mutlak bir forvet takviyesi yapmak isterken, gündeme Cristian Pavon gelmişti. FotoMaç'ın Güney Amerika basınına dayandırdığı habere göre Kanarya, Arjantinli golcü için stratejisini belirledi.

Cristian Pavon transferi için Fenerbahçe, yeniden devreye girdi

Brezilya temsilcisi Atletico Mineiro ile ön sözleşme yaptığı iddia edilen ve Haziran 2022'de Boca Juniors ile sözleşmesi sona erecek Gustavo Pavon için Fenerbahçe, yeniden devreye girdi.

Boca Juniors, Fenerbahçe'nin bu teklifine sıcak bakıyor

Haberin detaylarında Fenerbahçe'nin, Pavon için yasal yollarla erken davranacağı kaydedildi. Sarı lacivertlilerin Boca Juniors'a, Haziran öncesinde 1.5 milyon dolar ödeyebileceği kaydedildi. Bununla beraber Boca Juniors'ın da, Fenerbahçe'nin bu teklifine sıcak baktığı, oyuncuyu bedelsiz göndermektense az da olsa para kazanmanın daha mantıklı olacağı aktarıldı.

İlgini Çekebilir
Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor, Fenerbahçe'ye geliyor!
Habere Git

Atletico Mineiro, Pavon için FIFA'ya gidebilir

Öte yandan Pavon ile ön sözleşme imzalayan Atletico Mineiro'nun, oyuncunun Fenerbahçe'ye gitmesi halinde FIFA'ya gitme ihtimalinin bulunduğu öğrenildi.

 

Cristian Pavon'ın performansı

 

Cristian Pavon, kariyeri boyunca 218 müsabakada rol alırken 54 gol 51 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler