Rams Başakşehir - Fenerbahçe: 0-1 (Maç sonucu - yazılı özet)

24.01.2024 - 21:51 | Son Güncellenme: 24.01.2024 - 22:15

Süper Lig'de Fenerbahçe, Başakşehir ile deplasmanda karşılaştı. Sarı-Lacivertliler, 9 kişi kalan rakibini uzatmada penaltıdan attığı golle 1-0 yendi. Maç sonucu, yazılı özet.

Rams Başakşehir - Fenerbahçe: 0-1 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 22'inci haftasında Rams Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip ilk yarının sonunda gördüğü kırmızı kartla ikinci yarının tamamını 10 kişi oynadı. Ayrıca Başakşehir, uzatma dakikalarında bir kırmızı daha görerek maçın sonunu 9 kişiyle tamamladı.

Sarı-Lacivertliler, eksik rakibi karşısında aradığı golü 90+4'te penaltıdan buldu. Zorlu mücadeleyi Fenerbahçe 1-0 kazandı.

2 dakikada iki sarı kart gördü!

Başakşehir'de 45'inci dakikada faul düdüğünün ardından topa vurduğu için sarı kart gören Figueiredo, 2 dakika sonra Serdar Aziz'e yaptığı müdahale sonrası ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Başakşehir Fenerbahçe karşısında 10 kişi kaldı.

Figueiredo bu sezon Süper Lig'in ilk haftasında 2-0 kaybedilen Alanyaspor maçında da iki sarı kart görerek takımını eksik bırakmıştı. Sarı-Lacivertliler karşısında da aynı şeyi yaşayan futbolcu bu sezon ikinci kez kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Fenerbahçe 90'da penaltı kazandı

Fenerbahçe, Başakşehir karşısında penaltı kazandı. Emre Mor'un ceza sahası içi sol tarafında yaya doğru gönderdiği pasa Szymanski vurdu. Top savunmadan döndü. Hakem Abdulkadir Bitigen beyaz noktayı gösterdi.

Keny itirazlara devam etti! Başakşehir 9 kişi

Penaltı sonrası Başakşehir'de Keny, itirazlarına devam etti ve ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Ev sahibi takım son dakikalarda 9 kişi kaldı.

Batshuayi attı, Fenerbahçe kazandı

Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Michy Batshuayi rakip fileleri havalandırdı. Fenerbahçe, zorlu mücadeleyi 1-0 kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler