Fenerbahçe, Virtus Bologna'ya Karşı Maçın Saati Kanalı

Burak Alaca
30.12.2022 - 18:06 | Son Güncellenme: 30.12.2022 - 22:50

Euroleague'de Fenerbahçe Beko Virtus Bologna ile karşılaşacak. Hedef 3 maçlık yenilgi serisini bitirmek. Maçın saati, maçın kanalı ve diğer detaylar.

Fenerbahçe, Virtus Bologna'ya Karşı Maçın Saati Kanalı

AJANSSPOR-Burak ALACA

Türk Hava Yolları Euroleague'de Fenerbahçe Beko deplasmanda Virtus Bologna'nın konuğu olacak. Haftanın kapanış mücadelesinde başlangıç düdüğü saat 22.30 çalacak. Mücadele S Sport 2 kanalı ve internette S Sport Plus platformu üzerinden şifreli olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe'den negatif seri

Fenerbahçe'de sakatlık furyasının da etkisiyle son haftalar oldukça sancılı geçiyor. Çift maç haftasının ilk ayağında Olympiakos'a ağır bir mağlubiyet alan sarı lacivertliler, ikinci etapta da Baskonia'ya mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta ise Scottie Wilbekin ve Dyshawn Pierre'in dönüşüyle biraz daha toparlanan Fenerbahçe evinde Partizan'a 3 saniye kala serbest atışlarla mağlup oldu. 

Kanarya 2023'e lider girebilir

Fenerbahçe bugün kazandığı takdirde eğer Barcelona, Kızılyıldaz'a deplasmanda 24 sayı fark atmazsa yeni yıla lider girecek. 10 galibiyeti bulunan Fenerbahçe'nin 96 averajı bulunurken, 10 galibiyeti bulunan bir diğer ekip Barcelona'nın ise averajı 53.

İlgini Çekebilir
Baskonia beşinci viteste yola devam ediyor!
Habere Git

Anadolu Efes maçına zincirler kırıldı

Fenerbahçe üst üste yenilgilerle girdiği aralık ayında Anadolu Efes maçını kazanarak terse giden ivmeyi kırmayı başardı. Maç içinde 22 sayı öne geçen sarı lacivertliler için rüzgar tersine döndü ve uzatmaya gitti. Kafa kafaya giden uzatma periyotunda Efes'in bir adım önüne geçmeyi başaran Fenerbahçe maçı 93-90 kazanmayı başardı.

Motley'in dönüşü yüzleri güldürdü

Aralık başındaki Türk Telekom maçında sol baldırından sakatlanan Jonathan Motley, Anadolu Efes karşılaşmasında parkelere döndü. Bu sezon sayı ve ribaunt ortalamalarında takımın başını çeken Amerikalı pivot, Efes karşısında 10/15 iki sayılık isabetiyle 23 sayı attı.

Virtus Bologna devlere ters geliyor

15 maçlık periyodun sonunda genel itibariyle başarısız bir görüntü çizen Virtus Bologna, yalnızca 6 galibiyet aldı ama bu maçlar anahtar ayrıntılar barındırıyor. Bologna bu maçların 3'ünde doğrudan play-off'u hedefleyen takımları alt etmeyi başardı. 5. haftada şampiyonluk adaylarından Real Madrid'i deplasmanda 95-91 yenen İtalyanlar, sonrasında yine tepe takımlardan Olimpia Milano ve Maccabi Tel Aviv'i alt etmeyi başardı.

İlgini Çekebilir
Kral James isyan etti!
Habere Git

Rakip maça koçsuz çıkabilir

Maç öncesi açıklanan kadroda Virtus Bologna'nın çok sayıda eksiği bulunuyor. Semi Ojeleye, İsiah Cordinier ve Daniel Hackett gibi takımın önemli isimleri sakatlık nedeniyle maçta forma giyemezken, koç Serigo Scariolo hasta olduğu için takımın başında olmayabilir. İspanyol çalıştırıcının durumu açıklanmadı.

Büyük üçlüye dikkat

Maç öncesi çizme ekibinde özellikle önlem alınması gereken 3 oyuncu var. Sırp yıldız Milos Teodosic bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergiliyor fakat yıldız oyuncunun kariyerine bakınca büyük maçları sevdiği çıkarımını yapmak zor değil. Gürcü uzun Tornike Shengelia ve Danimarkalı gard İffe Lundberg ise Euroleague seviyesinde elit oyuncular. Bu iki isim oluşabilecek bir savunma zafiyetinde bizim için geceyi kabusa çevirebilir.

Senin için hazırladığımız haberler