Fenerbahçe Real Madrid'ten Ayrılan Eden Hazard'ı Transfer Etmek İstiyor

10.06.2023 - 18:19 | Son Güncellenme: 10.06.2023 - 18:52

Fenerbahçe transferde ses getirecek bir hamleye imza atmak istiyor. Sarı-Lacivertliler, Real Madrid'ten ayrılan Belçikalı yıldız Eden Hazard'ı transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe Real Madrid'ten Ayrılan Eden Hazard'ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de şmapiyonluk hedefine ulaşamayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezona güçlü girmek için çalışmalara başladı. Sarı-Lacivertliler, Avrupa'da adından söz ettirecek bir transfer için imkanlarını seferber ediyor.

Fenerbahçe'den Eden Hazard atağı

Potekizli O Jogo gazetesinin haberine göre Fenerbahçe, Real Madrid'ten ayrılan 32 yaşındaki Belçikalı kanat oyuncusu Eden Hazard'ın transferi için şartları zorluyor.

Kulüp tarihinin en pahalı transferi

Real Madrid, 2019'da o dönem Chelsea forması ile Ada Futbolunu sallayan Eden Hazard'ı kulüp tarihinin en pahalı transferine imza atarak 115 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Bu transfer halen "Los Galacticos" lakaplı ekibin tarihindeki en pahalı transfer konumunda bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de sonbahar geliyor!
Habere Git

Real Madrid'te dibe vurdu

Real madrid'e transfer olduğuna piyasa değeri 150 milyon Euro olan Belçikalı yıldızın mevcut piyasa değeri 5 milyon Euro'ya kadar düştü. Son 4 sezonda yaşadığı sakatlık probelemleri nedeniyle formanın uzağında kalan Eden Hazard bu sezon İspanyol devinin formasını tüm kulvarlarda yalnızca 10 defa sırtına geçirebildi.

Chelsea'da Avrupa'ya damga vurdu

2012-2019 yılları arası Chelsea forması giyen Belçikalı yıldız bu periyotta Londra ekibi ile; 2 Premier League, 2 UEFA Avrupa Ligi kazanırken 2015'te İngiltere'de yılın futbolcusu seçildi. Chelsea formasını 352 maçta giyen Hazard; 110 gol, 92 asist yaptı.

Aziz Yıldırım çok istemişti olmadı

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım daha önce 2011 yılında Eden Hazard, Fransız ekibi Lille'de oynarken oyuncu için 19 milyon Euro'ya kadar çıktıklarını fakat transferin gerçek olmadığını açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Ali Koç’la geçen 5 sezonda kupaya hasret kaldı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler