Fenerbahçe Bu Akşam Oynanacak Kupa Finalinde Yeni Sezon Formalarını Tanıtacak

Burak Alaca
11.06.2023 - 14:58 | Son Güncellenme: 11.06.2023 - 15:10

Fenerbahçe bu akşam Medipol Başakşehir karşısında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinde 2023-2024 sezonu formalarını görücüye çıkaracacak.

Fenerbahçe Bu Akşam Oynanacak Kupa Finalinde Yeni Sezon Formalarını Tanıtacak

AJANSSPOR-HABER

2022-2023 sezonunun son maçında Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya gelecek. İzmir'de Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak maçta Sarı-Lacivertliler yeni sezon formalarını görücüye çıkaracak.

Fenerbahçe resmi hesaptan duyurdu

Fenerbahçe resmi sitesinden yaptığı açıklamada yeni formaların bu akşam tanıtılacağını "Büyük Fenerbahçe'nin büyük taraftarı yeni sezon Çubuklusuna bu akşam kavuşuyor! Şanlı tarihimizin gözdesi, Fenerbahçemizin efsanesi Çubuklu formamız bu akşam büyük taraftarımızla buluşuyor! Futbol Takımımız bugün Ziraat Türkiye Kupası final maçında 2023-24 yeni sezon…" ifadeleri ile duyurdu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni sezon forması sızdı!
Habere Git

Daha önce sızdırıldı

Fenerbahçe'nin Puma sponsporluğunda üretilen yeni sezon ev sahibi forması geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden sızdırılmıştı.

5. yıldız detayı dikkat çekti

Sosyal medyada sızdırılan Fenerbahçe formalarında armanın üstüne 5. yıldızın eklenmesi dikkatlerden kaçmadı. Sızdırılan formaların gerçek olup olmadığı bu akşam ortaya çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler