F.Bahçe Başkanı Ali Koç'tan Gölcükspor'a 2 milyon TL'lik Destek! İsmail Yüksek...

İsa Kethüda
12.10.2022 - 10:31 | Son Güncellenme: 12.10.2022 - 10:43

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig ekibi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İsmail Yüksek'i yetiştiren Gölcükspor'a 2 milyon TL maddi destekle teşekkür etti.

F.Bahçe Başkanı Ali Koç'tan Gölcükspor'a 2 milyon TL'lik Destek! İsmail Yüksek...

Bu sezon göstermiş olduğu performansla adından sıkça söz ettiren ve Teknik Direktör Jorge Jesus'un vazgeçilmezleri arasına giren 23 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmail Yüksek ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor... İşte detaylar.

Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, İsmail Yüksek'i 2020 senesinde Gölcükspor'dan 65 bin Euro (o zamanki kurla 500 bin TL) bonservis ve Topuk Yaylası'nda iki dönem ücretsiz kamp karşılığında renklerine katmıştı.

İlgini Çekebilir
Kadıköy serisini bitirmiştim, öfkeyi bekliyordum
Habere Git

Sonrasında Balıkesir, Adana Demir ve Bursa'ya kiralanan oyuncu, sarı-lacivertli takıma muhteşem bir dönüş yaptı.

Jesus'un vazgeçilmezi olan ve performansıyla A Milli Takım'a yükselen 1999 doğumlu orta saha, hem F.Bahçe'nin hem de kendisini yetiştiren Gölcük'ün yüzünü güldürdü.

Gölcükspor'a 2 milyon TL'lik destek

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sözleşmede herhangi bir madde olmamasına ve zorunluluğu bulunmamasına rağmen İsmail'in, performansı nedeniyle Gölcükspor'a iki ayrı dönemde toplamı 2 milyon TL'yi bulan destek parası gönderdi.

Bu ödemelerden ilki genç oyuncunun, Avrupa Ligi'ndeki başarılı performanslarından sonra ikincisi ise İsmail Yüksek'in A Milli Takım'a davet edilmesinin ardından gerçekleşti.

Yeni sözleşme

Başkan Ali Koç yıllık 250 bin TL ödediği oyuncusu ile de bu ay içinde maaşına zam yapılarak yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

İlgini Çekebilir
Valerien Ismael'den oyunculara uyarı: "Evimizde kayıp istemiyorum!"
Habere Git

Bu sezonki performansı

Bu sezon 10 maçta sahaya çıkan ve 746 dakika sahada kalan Yüksek, 1 gol ve 1 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler