Bochum, Fenerbahçe'den Marcel Tisserand'ı Transfer Etmek İstiyor

İsa Kethüda
11.08.2022 - 10:55 | Son Güncellenme: 11.08.2022 - 12:04

Transfer haberleri... Fenerbahçe'de forma giyen ve kadroda düşünülmeyen savunma oyuncusu Marcel Tisserand'a, Bundesliga'dan Bochum talip oldu. İşte detaylar.

Bochum, Fenerbahçe'den Marcel Tisserand'ı Transfer Etmek İstiyor

Fenerbahçe'nin Luan Peres ve Gustavo Henrique'yi transfer etmesinin ardından forma şansı bulması zorlanan Marcel Tisserand'a, Almanya Bundesliga'dan 4 takım talip oldu.

Teknik direktör Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği Demokratik Kongo'lu stopere Almanya'dan talip çıktı.

Bochum, Tisserand'a talip

Fotomaç'ın Alman basınından derlediği habere göre; Bundesliga'nın yeni takımı Bochum, daha önce Almanya'da FC Ingolstadt ve Wolfsburg formaları giyen Tisserand'ı gündemine aldı.

Bundesliga'nın açılış haftasında Mainz'a 2-1 yenilen Bochum'da, stoper adayları arasında bir numaralı ismin Tisserand olduğu ifade edildi. Bochum'un, Tisserand konusunda ciddi olduğu ancak Alman kulübünün ekonomik olarak transferde sorun yaşayabileceği belirtildi.

Borussia Mönchengladbach da peşinde

Öte yandan haberde, Tisserand'a bir başka Alman ekibi Borussia Mönchengladbach'ın da talip olduğu ifade edildi.

Teklif 2 milyon Euro

Fenerbahçe'nin 4 milyon Euro'ya transfer ettiği Tisserand için Borussia Mönchengladbach'ın 2 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu öne sürüldü.

Yıllık maaşı sorun yaratıyor

Öte yandan Bochum için Marcel Tisserand'ın 1,5 milyon Euro'luk maaşının da yüksek olduğu vurgulandı. Demokratik Kongolu savunma oyuncusunun transfer olmak için maaşında indirim yapması gerektiği belirtildi.

Fenerbahçe, Tisserand'ı 2020 yılında Wolfsburg'dan 4 milyon Euro'ya transfer etmişti. 29 yaşındaki stoperin sarı-lacivertlilerle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler