Kanatlar sınıfta kaldı!

11.02.2020 - 11:30 | Son Güncellenme: 11.02.2020 - 11:30

Fenerbahçe’nin bekleri ve kanat oyuncuları sınıfı geçemedi. Isla, Dirar, Rodrigues, Moses, Deniz Türüç, Ferdi Kadıoğlu, Hasan Ali, Tolga Ciğerci vasatı aşamadı.

Fenerbahçe ligde oynadığı Trabzonspor ve Alanyaspor maçlarında 5 puan bırakırken, kanatlardaki durgunluk da dikkat çekiyor.

Şampiyonluk yarışındaki diğer takımların kanat oyuncuları hücum organizasyonlarında katkı sağlarken; Isla, Dirar, Rodrigues, Moses, Deniz Türüç, Ferdi Kadıoğlu, Hasan Ali Kaldırım ve Tolga Ciğerci olmak üzere 8 ismin skora katkısı yalnızca Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in altında kaldı.

Fenerbahçe'nin zirve rakipleri Beşiktaş, Galatasaray, Sivasspor, Başakşehir ve Trabzonspor'un kanatlardan önemli katkı aldığı gözleniyor. Beşiktaş'tan Caner Erkin 9 asist, Galatasaray'dan Ömer Bayram 8 asist ve Başakşehir'de Edin Visca 8 asist ile ligin bu alanda en üst sıralarında yer alan oyuncuları oldu.

Gökhan Gönül - Caner Erkin 12 asist yaptı

Beşiktaş'ın iki kenar oyuncusu bu sezon etkili performans gösteriyor. Caner Erkin 9 asist, Gökhan Gönül 3 asist yaparken iki oyuncu toplam 12 değerine ulaştı. Beşiktaş'ta ayrıca Lens 2 asist katkısı verdi.

Galatasaray'ın kanatları çalışmaya başladı (17 asist)

Galatasaray kenar oyuncuları son dönemde etkili performans göstermeye başladı. Sağ bek Mariano 4 asist, yeni transfer sol bek Saracchi 2 asist yaparken Ömer Bayram 4 tanesini kenarda oynarken toplam 8 asist yaptı. Feghouli, Onyekuru ve devre arasında Emre Taşdemir 1'er asist katkısı verdi.

Alanyaspor'un kanatları 18 asist yaptı

Sivasspor'da kenar oyuncuları toplam 12 asist yaparken Başakşehir'de 14 asist yaptı. Başakşehir'de Clichy ve Çaicara 3'er asist yaparken Visca 8 asist ile oynuyor. Alanyaspor'un kenar oyuncuları çok etkili oldu. Junior Fernandes 5 asist, Campos ve Efecan 3'er asist, Juanfran, Onur, Baiano 2'şer asist ve N'Sakala 1 asist yaptı. Trabzonspor'da ise kenar oyuncuları toplam 12 asist yaptı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler