Kandemir: "Bu ekip play-off noktasına gelecektir"

29.12.2015 - 19:42 | Son Güncellenme: 29.12.2015 - 19:42

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, bundan sonraki süreçte gösterecekleri performansın, ligde aşağıya mı yoksa yukarıya mı oynayacaklarını belirleyeceğini söyledi.

Kandemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta oynadıkları Royal Halı Gaziantep maçını kazandıklarını, Demir İnşaat Büyükçekmece maçında ise mağlup olduklarını anımsattı.

İlk devrede kalan 3 maçı da kazanmak istediklerini belirten Kandemir, "Ligde düşme potasında bulunan takımlarla aramızda 2 galibiyet fark var. Kritik bir yerdeyiz. Bundan sonraki süreçte göstereceğimiz performans, ligde aşağıya mı yoksa yukarıya mı oynayacağımızı gösterecektir" dedi.

Belirli bütçeye sahip oldukları için bu sezon öncelikli hedeflerinin ligde tutunmak, ardından da play-off oynamak olduğunu vurgulayan Kandemir, "Bunu başarmak için mücadele ediyoruz. Maçları kaybetmemiz insanların moralini bozmuş olabilir ama iyi bir takımız. Bu ekip, sezon sonunda play-off noktasına gelecektir" diye konuştu.

Fenerbahçe ile 4 Ocak'ta Giresun'da karşılaşacaklarını hatırlatan Kandemir, şu ifadeleri kullandı:

"Salondan galip ayrılmayı istiyoruz. Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi'nin en iddialı ve iyi ekiplerinden. Onlar da dönem dönem hem Avrupa hem de Türkiye liginde konsantrasyon sorunu yaşıyor. Konsantrasyon problemi yaşadıkları zaman bizim tarzımızdaki takımlara karşı sıkıntı çektikleri maçlar oluyor. Geçmişte bunların örneklerini gördük. Eğer her maçı önemseseler, konsantrasyon sorunu yaşamasalar bu ligin çok çok üstünde bir kadroları var. Bunu iyi biliyoruz. Ona göre hazırlanıyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Son topa kadar mücadele edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler