Totthenham Hotspur 1-0 Manchester City (Yazılı Özet)

Burak Alaca
05.02.2023 - 22:19 | Son Güncellenme: 05.02.2023 - 22:41

Premier League'de Totthenham Hostpur, Manchester City'yi Harry Kane'in 15. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti ve üüst üste 2. galibiyetini aldı.

Totthenham Hotspur 1-0 Manchester City (Yazılı Özet)

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier League'in 22. haftasında Totthenham Hotspur evinde Manchester City'i ağırladı. Ev sahibi ekip karşılaşmadan Harry Kane'in golüyle 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Manchester City maç fazlasıyla Arsenal'ın 5 puan gerisinde kaldı. Totthenham ise 39 puana ulaştı.

Kane tarihe geçti

Karşılaşmanın 15. dakikasında Pierre Höjbjerg'in pasında topu ağlarla buluşturan Harry Kane, Totthenham kariyerinde 267 gole ulaştı ve 266 gollü Jimmy Greaves'i geçerek kulüp tarihinin en golcü futbolcusu oldu.

Manchester City Arsenal'in hatasını değerlendiremedi

Manchester City dün lider Arsenal'ın Everton'a 1-0 mağlup olması sonrası bugün farkı eritmek için önemli bir fırsat yakaladı ama fırsatı değerlendiremedi. Manchester City şu anda Arsenal'dan 1 maç fazlası olmasına karşın 5 puan geride.

İlgini Çekebilir
Lider Arsenal'a Everton çelmesi
Habere Git

Totthenham Conte'siz çıktı

Totthenham'da safra kesesi ameliyatı olan teknik direktör Antonio Conte bugün takımın başında yer almadı. Onun yerine takımın başında yardımcı antrenör Cristan Stellini görev aldı.

City için kritik viraj 15 Şubat'ta

Premier Leauge'de şampiyonluk yarışında başı çeken Arsenal ve Manchester City'nin 12. haftada oynaması gereken karşılaşma ertelenmişti. İki ekip 15 Şubat günü Emirates Stadyum'unda belki de ligin kaderini belirleyecek mücadelede karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler