Cengiz Ünder'in Fenerbahçe İçin İstanbul'a Geliş Tarihi Belli Oldu

Akın Ungan
12.08.2023 - 18:37 | Son Güncellenme: 12.08.2023 - 18:47

Fenerbahçe, Cengiz Ünder transferinde sona geldi. Marsilya ile prensip anlaşmasına vardığını KAP'a bildiren kulüp, milli oyuncunun geliş tarihini açıkladı.

Cengiz Ünder'in Fenerbahçe İçin İstanbul'a Geliş Tarihi Belli Oldu

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, uzun süredir listesinde tuttuğu Cengiz Ünder transferini bitirdi. Sarı-Lacivertliler, milli futbolcunun transferi konusunda Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildiride bulundu.

Marsilya ile prensipte anlaşıldı

Fenerbahçe, KAP'a yaptığı duyuruda Fransız takım Marsilya ile Cengiz Ünder'in transferi konusunda prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

İşte Cengiz'in İstanbul'a geliş tarihi

Fenerbahçe, yaptığı açıklamada Cengiz Ünder'in sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini sonuçlandırmak için İstanbul'a geleceğini duyurdu. Sarı-Lacivertliler'e göre yıldız kanat oyuncusu bu gece İstanbul'da olacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe spoiler verdi! İşte yeni transfer...
Habere Git

Fenerbahçe'den KAP açıklaması

KAP'a yapılan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Cengiz Ünder’in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Olympique de Marseille ile prensip anlaşmasına varmıştır. Futbolcu sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bu gece İstanbul'a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

Cengiz Ünder'in kariyeri

Futbola Bucaspor altyapısında başlayan ve Altınordu'nun alt yaş kategorilerinde devam eden Cengiz Ünder, İzmir temsilcisinden Başakşehir'e transfer oldu. Gösterdiği performans ile Avrupa'nın dikkatini çeken milli futbolcu, Roma'ya imza attı. Cengiz Ünder, Premier Lig'de Leicester City, Ligue 1'de ise Marsilya'nın formasını giydi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ile Galatasaray yine karşı karşıya!
Habere Git

Cengiz Ünder'in performansı

Geçen sezon Marsilya'da 46 maça çıkan Cengiz, 5 kez rakip fileleri havalandırırken, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 26 yaşındaki sağ kanat, 4 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler