Beşiktaş, Valerien Ismael ile Yolların Ayrıldığını KAP'a Bildirdi

Akın Ungan
26.10.2022 - 23:26 | Son Güncellenme: 27.10.2022 - 10:30

Son dakika | Şenol Güneş ile anlaşan Beşiktaş, teknik direktör Valerien Ismael ile yolların ayrıldığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Beşiktaş, Valerien Ismael ile Yolların Ayrıldığını KAP'a Bildirdi

AJANSSPOR HABER

Teknik direktörlük için Şenol Güneş ile anlaşan Beşiktaş, Valerien Ismael ile yolların ayrıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) resmen bildirdi.

KAP'a bildirildi

Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ'den KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi: "Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörü Sayın Valerien Alexandre Ismael'in sözleşmesi karşılıklı anlaşmaya varılarak sona erdirilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

Ismael'e teşekkür edildi

Sosyal medyadan yapılan paylaşımda ise Fransız teknik adama teşekkür edildi. Duyuruda, "2021-22 sezonunun ikinci yarısından bu yana Futbol A Takımımızın teknik direktörlüğünü yapmakta olan Valerien Ismael'le yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Valérien Ismaël’e emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Kampta 3'lü, ligde 4'lü

25 Mart 2022'de Beşiktaş'ın başına geçen Valerien Ismael, Önder Karaveli'den devraldığı sezonu 6. sırada tamamladı. Sezon sonunda flaş transferler ile gündeme gelen Siyah-Beyazlılar'da hazırlık kampını 3'lü savunma ile geçiren Fransız teknik adam, oyun sistemi nedeniyle zaman zaman eleştirilmişti. Hazırlık maçlarındaki oyun fikrinde değişikliğe giden Ismael, Spor Toto Süper Lig'e 4'lü savunma kurgusu ile başladı.

6 haftada 1 kez kazandı, tüm güveni sarstı

Son 6 haftada yalnızca 1 galibiyet alabilen Beşiktaş'ta, Hatayspor karşısında alınan yenilgi bardağı taşıran son damla oldu. Valerien Ismael'e olan eleştirilerde artış görülürken, geçtiğimiz hafta "Hocamıza olan güvenim devam ediyor" diyen Çebi ve yönetim kurulunun bu güveni sarsıldı. Geride kalan 11 haftada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Siyah-Beyazlılar'da Ismael'in görevine son verildi.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş Beşiktaş'ta
Habere Git

Şu anda 19 puan ile ligin 5. sırasında bulunan Beşiktaş'ta 7 ay görevde kalan Valerien Ismael, Siyah-Beyazlı kariyerinde çıktığı 18 maçta 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Ismael, 1.72 puan ortalaması tutturdu.

Ismael: "Beşiktaş hala iyi yerde"

Kişisel sosyal medya hesabından Beşiktaş'a teşekkür eden Valerien Ismael, Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı vedadan fotoğrafları ekledi. Ismael, "Teşekkürler Beşiktaş. Sezon için iyi şanslar. Beşiktaş hala iyi yerde." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler