Kapıdan döndü kaptanlığa yükseldi

31.10.2020 - 18:11 | Son Güncellenme: 31.10.2020 - 18:20

Son dakika Galatasaray haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen Ömer Bayram, MKE Ankaragücü maçına kaptan olarak çıkıyor. İşte detaylar...

Kapıdan döndü kaptanlığa yükseldi

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray’da bu hafta da kaptanlık pazubendını sürpriz bir isim koluna geçirdi.

Kaptan Ömer Bayram

Erzurum deplasmanında geçen hafta Galatasaray kaptanı olarak sahaya Younes Belhanda çıkmış, bu durum sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Geçen hafta mevcut 11 içerisinde en eski isim olarak Faslı futbolcu kaptan olurken, bugün de aynı sebeple Ömer Bayram’a kaptanlık verildi. Ömer’in listeye kaptan olarak yazılması da dikkat çekerken, bir yandan tecrübeki futbolcu kendi başarı öyküsünü yazmış oldu.

Santrfor alınamayınca alınmıştı

Galatasaray yönetimi 2018 yazında Gomis’i sattıktan sonra santrfor arayışına girmiş ve iki golcü sözü verilmişti. Ancak hesabın yanlış yapıldığı gerekçesiyle limit aşılacağı için santrfor transferi yapılamamış ve son dakika kadroya Ömer Bayram katılmıştı. 

Satış listesine koyulmuştu

Sol bek alternatifi olarak transfer edilen Ömer, ilk sezon beklentilerin altında kalmış ve satış listesine koyulmuştu. Artık tecrübeli futbolcu da Florya’dan ayrılacağı günü bekliyordu. 

Ama 2019 yazında orta sahada görev verilince bambaşka bir oyun kimliğine bürünen Ömer Bayram geçen sezonun en önemli isimlerinden biri haline geldi ve takım için çok değerli duruma geldi. Ömer bu sezon da formayı kaparken Ankaragücü maçında da kaptanlık pazubendını kapmış oldu.

8 maç 1 asist

Bu sezon 8 maçta sahaya çıkan 29 yaşındaki oyuncu 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler