Kapısından döndüğü Beşiktaş'ı yine boş geçmedi

03.02.2021 - 20:09 | Son Güncellenme: 03.02.2021 - 20:13

Beşiktaş haberleri... Antalyaspor'un bu sezon Kocaelispor'dan transfer ettiği 19 yaşındaki Gökdeniz Bayrakdar, ligin hem ilk ve hem ikinci yarısında Beşiktaş'a gol atmayı başardı. Gökdeniz, sezon başında Kartal'ın gündemine gelmiş ve transfer son anda gerçeklememişti. İşte detaylar...

Kapısından döndüğü Beşiktaş'ı yine boş geçmedi

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor'un bu sezon Kocaelispor'dan gelen 19 yaşındaki forvet Gökdeniz Bayrakdar, bu sezon gerçekleştirdiği çıkış ile dikkat çekiyor.

İlk kez forma giydiği Süper Lig'de şu ana kadar 9'u ilk 11 olmak üzere 20 maçta forma giyen oyuncu şu ana kadar 4 gol atmayı başardı.

İlk golünü ligin ikinci haftasında Beşiktaş'a atan Gökdeniz Bayrakdar,  ikinci yarının ikinci haftasında da Beşiktaş'ı boş geçmedi. 39. dakikada Eren Albayarak'ın yatığı ortayı iyi değerlendiren genç forvet Antalyaspor'u 1-0 öne geçirdi. Bu Gökdeniz'in Süper Lig'de kafayla attığı ilk gol olarak kayıtlara geçti. Ligin ilk yarısındaki maçta da son dakikaya 1-0 önde giren Kartal, Bayradar'ın golüne engel olamamış ve maç 1-1 berabere bitmişti. Gökdeniz'in gol attığı diğer takımlarsa Erzurumspor ve Karagümrük.

Beşiktaş'ın kapısından dönmüştü

Gökdeniz Bayrakdar, sezon öncesi Beşiktaş'ın transfer hedefleri arasındaydı. Beşiktaş'ın önce altyapı sonra da A takım scout'u, o dönem Kocaelispor'da forma giyen 18 yaşındaki kanat oyuncusunu milli takımın Antalya'da Slovenya ile yaptığı hazırlık maçında izledi.

İzlenen maçlarda oyuncu iyi performans ortaya koymasa da her iki scout da "Gelişime açık" diye yazarak, alınması yönünde rapor verdi. Daha sonra o dönem Beşiktaş Sportif AŞ Başkanı olan ve transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, oyuncunun menajeriyle irtibata geçti.

Beşiktaş, Gökdeniz için Kocaelispor'a 125 bin Euro'luk bir teklif sundu. Ancak, oyuncuyu Beşiktaş'tan önce takip eden Antalyaspor'da devredeydi. Oyuncunun ailesini ikna eden kırmızı beyazlı kulüp , 1 Milyon TL bonservis bedeli karşılığında Gökdeniz'i Beşiktaş'ın elinden almayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler