Altaylı Kappel'den Beşiktaş açıklaması: Sözlerim çarpıtılmış

27.09.2021 - 23:12 | Son Güncellenme: 27.09.2021 - 23:19

Altay'ın Hollandalı futbolcusu Leandro Kappel, Beşiktaş ile oynayacağı maç öncesi Ajax'ın 9-0'lık galibiyetini hatırlattığı röportajına açıklık getirdi.

Altaylı Kappel'den Beşiktaş açıklaması: Sözlerim çarpıtılmış

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Altay'ın Amsterdam doğumlu Hollandalı futbolcusu Leandro Kappel, yarınki Ajax-Beşiktaş maçıyla ilgili Hollanda basınına verdiği demecin çarpıtıldığını savundu.

 

Kappel, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kendisinin ikinci ülkesi olduğunu belirtti.

'Beşiktaş çok büyük ve özel bir kulüp'

Hollandalı gazetecinin yaptığı görüntülü röportajda Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Ajax-Beşiktaş maçıyla ilgili değerlendirmesinin kesilerek yayımladığını aktaran Kappel, "Gerekirse dava açacağım. Ben sadece futboldaki zorlukları anlatmak istedim. Beşiktaş'a olan övgüleri paylaşmamış. 13 sakat futbolcusunun olması Beşiktaş'ı çok zor durumda bıraktı. Çünkü Ajax çok formda. Sadece bunu söylemek istedim. Beşiktaş çok büyük ve özel bir kulüp. Söylediklerimin çarpıtıldığının ve yanlış gösterildiğinin bilinmesini istiyorum" diye konuştu.

'Ajax'ın 9-0 kazandığı maç gibi olur' dediği iddia edildi  

Kappel'in Hollanda basınına yansıyan açıklamasında, taraftarı olduğu Ajax karşısında Beşiktaş'a şans vermediği, yarınki müsabakanın Ajax'ın ligde 9-0 kazandığı Cambuur maçı gibi olacağı ifadeleri yer almıştı.

 

Beşiktaş'a gol atmıştı

Leonardo Kappel, Altay formasıyla bu hafta Süper Lig'de karşılaştıkları Beşiktaş'a bir gol atmıştı. Türkiye'deki aştıncı, İzmir temsilcisindeki dördüncü sezonunu yaşayan forvet, bu sezon 7 maçta 2 gol, 1 asistlikm performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler