(Yazılı Özet) Altay-Tuzlaspor Maç Sonucu: 1-0

Burak Alaca
20.08.2023 - 23:54 | Son Güncellenme: 21.08.2023 - 00:09

1. Lig'in 2. haftasında Altay evinde konuk ettiği Tuzlaspor'u kaptan İbrahim Öztürk'ün golü ile 1-0 yenerek sezonun ilk puanlarını aldı.

(Yazılı Özet) Altay-Tuzlaspor Maç Sonucu: 1-0

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında Altay, Tuzlaspor'u Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda konuk etti. Ev sahibi Altay karşılaşmadan 1-0'lık glaibiyetle ayrılıp sezonun kendi adına ilk 3 puanını hanesine yazdırdı.

Kaptan zamanda meydan okuyor

Altay'a galibiyeti getiren golü 41 yaşındaki takım kaptanı İbrahim Öztürk karşılaşmanın 73. dakikasında kaydetti. Veteran oyuncu bu yaz futbola devam kararı almıştı.

Jenerasyonlar omuz omuza mücadele etti

Altay savunmasında maça yan yana ilk 11 çıkan 41 yaşındaki kaptan İbrahim Öztürk ve kendisinden tam 24 yaş küçük sol bek partneri 17 yaşındaki Efe Sarıkaya'nın aynı anda yeşil sahada olması dikkat çekti.

İlgini Çekebilir
Altay'da Marco Paixao gelişmesi!
Habere Git

Altay gol makinesi olmadan kazandı

Altay'ın yaz aylarında ayrılığın kıyısından döndüğü 38 yaşındaki, 1. Lig'de 4 kez gol kralı olmuş Portekizli golcüsü Marco Paixao ligin ilk haftasında fileleri sarmış fakat bir sakatlık yaşamıştı. Deneyimli golcü sakatlığı nedeniyle bugün karşılaşmada görev almadı.

Tuzla'da nabız yok

Geçtiğimiz sezon ligin son 3 maçından da mağlup ayrılan Tuzlaspor bu sezona da pek parlak başlayamadı. İlk hafta ligin yeni ekibi Çorum FK'ya evinde 3-0 mağlup olan İstanbul temsilcisi, ikinci haftada da puanla tanışamadı.

Senin için hazırladığımız haberler