Kaptan Osman Çelik’in Kariyer Sezonu

İsa Kethüda
01.05.2023 - 15:04 | Son Güncellenme: 01.05.2023 - 15:15

Samsunspor haberleri... TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor'da forma giyen kaptan Osman Çelik, kariyer sezonunu yaşıyor. İşte başarılı oyuncunun performansı...

Kaptan Osman Çelik’in Kariyer Sezonu

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

TFF 1. Lig'de bu sezon şampiyon olan ve gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Yılport Samsunspor’da takım kaptanı Osman Çelik, bu sezon futbol kariyerinin en golcü sezonunu yaşıyor.

Orjinal mevkisi defansif orta saha olmasına rağmen, geçtiğimiz sezonlarda yer aldığı takımların eksik bölgelerine göre stoper ve sağ bekte oynayabilen tecrübeli isim, genel olarak hücum bölgesinde ve gol noktalarında fazla bulunmuyordu.

Osman Çelik, kariyerinin en golcü sezonunu yaşıyor

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun, Samsunspor’un başına geçmesiyle birlikte hem ofansta hem defansta bambaşka bir görünüme bürünen Çelik, son iki haftada Keçiörengücü ile Denizlispor maçlarında attığı gollerle dikkat çekerken, toplamda ulaştığı 3 golle de futbol kariyerinin en golcü sezonunu yaşıyor.

Samsunspor’un 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkmasında büyük katkısı bulunan kaptan Osman Çelik’in, geçtiğimiz yıllarda Erzurumspor FK, Karabükspor ve Antalyaspor ile  de 1. Lig şampiyonluğu bulunuyor.

Forma giydiği takımlar

Kırmızı-beyazlı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek olan 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu, futbola Antalyaspor altyapısında başladı ve sırasıyla Kepez Belediye, Antalyaspor, Evrenseki Spor, Karabükspor, Manavgatspor ve BB Erzurumspor gibi takımların da formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler