Atiba Hutchinson, Antalyaspor'u da Boş Geçmedi!

İsa Kethüda
05.01.2022 - 21:46 | Son Güncellenme: 05.01.2022 - 23:50

Beşiktaş'ın kaptanı Atiba Hutchinson siyah beyazlıların son iki maçına damga vurdu. Altay'ı eleyen golü atan futbolcu, Antalyaspor'u da boş geçmedi...

Atiba Hutchinson, Antalyaspor'u da Boş Geçmedi!

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın 38 yaşındaki kaptanı Atiba Hutchinson Türkiye Kupası'nda Altay'ı eleyen golü attıktan sonra Süper Kupa finalinde Fravport Antalyaspor'u da boş geçmedi. Kanadalı oyuncu, ayrıca maçında en iyi oyuncusu seçildi. 

Rosier'in pasını asiste çevirdi

Katar'ın başkenti Doha'da yapılan karşılaşmanın 33. dakikasında Atiba Huthinson ora sahadan aldığı topla ceza alanına sokuldu. 

Siyah beyazlıların paslaşmaları sonunda top sağdan atağa katılan Valentin Rosier'e geldi. Rosier'in yerden gönderdiği topta atağı başlatan Atiba Hutchinson düzgün bir vuruşla Antalyaspor kalecisi Boffin'i geçmeyi başardı.


Kupa maçında gol atan en yaşlı futbolcu

Ayrıca, 38 yaşındaki oyuncu Süper Kupa karşılaşmasında gol atan en yaşlı futbolcu olarak da tarihe geçti. 

İlgini Çekebilir
Katar fiyaskosu! Süper Kupa biletleri bedava
Habere Git

Atiba'nın 2021-22 sezonunda 3. golü

Atiba Hutchinson, bu sezon Beşiktaş formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde 4, Süper Lig'de 13 ve Türkiye Kupası'nda 1 maça çıktı. 

Kanadalı futbolcu, Süper Lig'in ilk haftasında Çaykur Rizespor'a, Türkiye Kupası'nda Altay'a gol atmayı başardı. Atiba, 19. maçında Antalyaspor'u filelerini havalandırarak bu sezonki 3. golüne imza attı.

İlgini Çekebilir
CANLI | Beşiktaş-Antalyaspor
Habere Git

Atiba'nın Beşiktaş performansı

Geldiği 2013-14 sezonundan beri başarılı performansıyla siyah beyazlıların büyük sevgisini kazanan Atiba Hutchinson, Beşiktaş formasıyla 311 karşılaşmada forma giydi. Kanadalı futbolcu bu maçlarda 25 gol atarken 34 kez asist yapmayı başardı.

Maçın oyuncusu seçildi

Beşiktaş, normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 tamamlanan Turkcell Süper Kupa maçında Fraport TAV Antalyaspor'a penaltılarda 4-2 üstünlük kurarak şampiyon oldu. Takımının tek golünü atan Atiba da, ayrıca maçın oyuncusu seçildi. 

Senin için hazırladığımız haberler