Kaptanlardan Dünya Fenerbahçeliler Günü mesajları

Akın Ungan
19.07.2024 - 13:32 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 13:34

Fenerbahçe'nin takım kaptanları Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Mert Hakan Yandaş, Dünya Fenerbahçeliler Günü'ne özel açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Kaptanlardan Dünya Fenerbahçeliler Günü mesajları

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe kaptanları Edin Dzeko, Mert Hakan Yandaş ve Dusan Tadic, Fenerbahçe TV’ye Dünya Fenerbahçeliler Günü’ne özel açıklamalarda bulundu.

Dzeko: "Bizler ve taraftarlarımız elimizden gelenin en iyisini yapalım"

Edin Dzeko, "Bizler, bize bağlı olan durumlarda, maçları kazanıp hedeflerimize ulaşmamız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Taraftarlarımızdan istediği şey bizleri inanıp, desteklemeleri tıpkı geçen sezon olduğu gibi. Her zaman işler yolunda gitmeyecek, her şey kolay olmayacak. Bizler ve taraftarlarımız elimizden gelenin en iyisini yapalım ki başarılı olalım, hedeflerimize ulaşalım" dedi.

Yandaş: "Birlik olduğumuz zaman kazanamayacağımız hiçbir savaş yok"

Mert Hakan Yandaş, "Öncelikle, Dünya Fenerbahçeliler Günümüzü Kutluyorum. Bundan önce olduğu gibi; 3 Temmuz olsun, geçen sene yaşadıklarımız olsun camianın birlikteliğini vurgulamak istiyorum ben. Bunu geldiğimden beri söylüyorum ben. Birlik olduğumuz zaman kazanamayacağımız hiçbir savaş yok ve ben bunu çok seviyorum. Aynı birliktelikte ve tek amaç uğruna mücadele ettiğimiz sürece daima ‘Dünya Fenerbahçeliler Günümüzü’ kutlayacağımızı düşünüyorum" şeklinde ifade etti.

Tadic: "Gerekirse bu kulüp için canımızı dahi vereceğiz"

Dusan Tadic, "Birlik olmadan başarılı olmamız mümkün değil. Taraftarlarımız ve biz her zaman birlik olmalıyız, geçen sene olduğu gibi. İşler her zaman harika olmayacak ama bizim arkamızda olmaları bizler için çok önemli. Bizler sahada her şeyimizi vereceğiz, gerekirse bu kulüp için canımızı dahi vereceğiz" yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler