'Kara Cuma' Hamilton'ı kızdırdı

27.11.2020 - 21:20 | Son Güncellenme: 27.11.2020 - 21:28

Tüm dünyada 'Black Friday', yani 'Kara Cuma' adı ile indirim günleri başladı. Ancak dünyada uygulanan 'Kara Cuma' büyük tepkilere neden oluyor. F1 pilotu Lewis Hamilton, Kara Cuma (Black Friday) için Formula 1 sayfasının reklam duyurusuna tepki gösterdi. İşte detaylar...

'Kara Cuma' Hamilton'ı kızdırdı

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Onlarca markanın, ürünlerini indirimli fiyattan satışa çıkardığı ve ABD'de Şükran Günü'nden sonra ilk cumaya denk gelen Black Friday indirim günleri başladı. Birçok alışveriş mağazasında ve internet sitesinde stokların boşaldığı bu alışveriş çılgınlığının yaşandığı güne F1 pilotu Lewis Hamilton, Formula 1'in Black Friday kampanyasına sosyal medyadan tepki gösterdi.

Formula 1 sosyal medya hesabından yapılan ppaylaşımda indirimli F1 ürünleri linki paylaşıldı. Yapılan paylaşımın altına Mercedes pilotu Lewis Hamilton şu yorumu yaptı :

"Siyahi köleler bu haftalarda indirimli satılıyordu"

Formula 1 sayfası Hamilton'ın yorumunu sildi

35 yaşındaki Afrika-Karayip kökenli pilot olan Hamilton'ın yorumu kısa bir süre sonra kaldırıldı. Sosyal medya kullanıcıları, yorumun kaldırılması sonrası F1 yönetimine sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler