Kara haber! Hasic sezonu kapadı

30.03.2021 - 20:29 | Son Güncellenme: 30.03.2021 - 22:01

Beşiktaş haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın Bosnalı oyuncusu Ajdin Hasic'in sağlık durumu belli oldu. Tedavisine başlanan 19 yaşındaki oyuncunun 6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. İşte detaylar...

Kara haber! Hasic sezonu kapadı

AJANSSPOR-HABER

Bosna Hersek U21 ile Karadağ U21 arasında oynanan Avrupa Şamiyonası Elemeleri maçında sakatlanıp oyundan çıkan Ajdin Hasic'in sağlık durumu ile ilgili Beşikaş bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "Bosna-Hersek U-21 milli takımının Karadağ ile 29 Mart 2021 tarihinde oynadığı Avrupa U-21 Şampiyonası eleme turu grup müsabakasında sol dizinden sakatlanarak oyuna devam edemeyen futbolcumuz Ajdin Hasic’e yapılan MR incelemesi sonucunda, ön çapraz bağ ve menisküs yaralanmasi tanısı konulduğu, milli takım sağlık ekibinden tarafımıza bildirilmiştir.

Futbolcumuz Ajdin Hasic’in tedavi ve rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanacaktır" ifadelerine yer verildi. 

6 ay sahalardan uzak kalacak

NTV Spor'da yer alan habere göre; tedavisine başlanan ve ameliyat olacak Bosna Hersekli futbolcu, yeşil sahalardan en az 6 ay uzak kalacak. 

Hasic'in bu sezonki performansı

Öte yandan bu sezon siyah-beyazlı takım ile 13 maça çıkan Hasic, 2 gol kaydetti. 

Beşiktaş kulübü yetkilileri, Hasic'in sakatlığıyla ilgili yaptıkları açıklamada "Henüz kesinleşmiş bir durum yok" ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler