Beşiktaş, Alexis Tibidi İle İlgileniyor | Transfer Haberler

İsa Kethüda
25.01.2023 - 21:35 | Son Güncellenme: 25.01.2023 - 21:56

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Stuttgart'ta kiralık olarak forma giyen sol kanat oyuncusu Alexis Tibidi'yi kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş, Alexis Tibidi İle İlgileniyor | Transfer Haberler

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 4 maçını kazanan ve çıkışa geçen Beşiktaş, rotasını transfere çevirdi. İşte Kara Kartal'ın görüştüğü isim...

Beşiktaş, Alexis Tibidi ile ilgileniyor

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberien göre; siyah-beyazlı takımın, Almanya Bundesliga ekibi Stuttgart'ta kiralık olarak forma giyen sol kanat oyuncusu Alexis Tibidi ile ilgilendiği belirtildi.

Troyes de Alexis Tibidi için devrede

Haberde, bonservisi SCR Altach kulübünde olan 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu ile Fransız ekibi Troyes'in de ilgilendiği ve genç oyuncu ile anlaşmaya vardığı ancak Altach kulübünün de oyuncuyu serbest bırakmak için bir tazminat talep ettiği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Fatih Karagümrük'ten Beşiktaş ve Fenerbahçe iddialarına yalanlama!
Habere Git

Troyes'in ödeyeceği bonservis belli oldu

Sky Sport'ta yer alan habere göre ise, Troyes kulübünün Alexis Tibidi için Altach kulübüne 2.5 milyon artı 1 milyon Euro bonus ödeyeceği öğrenildi. 

Bu sezonki performansı

Sezon başında Altach'tan Stuttgart'a kiralanan Alexis Tibidi, bu sezon forma giydiği 18 maçta 5 gol ve 1 asist kaydetti. 

Başarılı oyuncu daha önce Toulouse U19 ve VfB Stuttg. U19 formalarını da giymişti. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş genç oyuncuyu transfer etti! İmzalar atıldı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler