(ÖZET) Beşiktaş - Konyaspor Maç Sonucu: 2-0

20.10.2024 - 17:30 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 17:38

Süper Lig'in 9. haftasında Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, sahasında Ali Çamdalı'nın ekibi Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. İşte maç özeti...

(ÖZET) Beşiktaş - Konyaspor Maç Sonucu: 2-0

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş sahasında Konyaspor'u ağırladı. Milli ara öncesi Gaziantep FK ile deplasmanda berabere kalan Siyah Beyazlılar, taraftarının da büyük desteği ile Konyaspor'u 2-0 mağlup etti.

Semih Kılıçsoy, penaltı kazandırdı, Immobile attı

Heyecan dolu geçen karşılaşmanın 28. dakikasında Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy, sol taraftan ceza sahasına girdi ve Nikola tarafından yerde kaldı. Hakem Kadir Sağlam, tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Beyaz noktaya gelen Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Immobile, penaltı vuruşunda kaleci ve topu ayrı köşelere göndererek topu ağlara gönderdi.

Rafa Silva, hatayı affetmedi

İlk yarının bitmesine saniyeler kala Konyaspor, kendi sahasında hazırlık pasları yaparken Muçi, araya girerek topu kazandı ve Rafa Silva'ya pasını verdi. Karşı karşıya kalan Rafa Silva, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca Beşiktaş sahadan 3 puanla ayrıldı.

Rafa Silva, gol suskunluğuna son verdi

Öte yandan takımın ikinci golünü atan Portekizli futbolcu Rafa Silva, bu golüyle birlikte ligdeki gol suskunluğuna son verdi. Rafa Silva, ligde son olarak ikinci haftadaki Antalyaspor maçında fileleri havalandırmıştı.

Silva, toplamda ise bu sezon 5 gole ulaştı.

Senin için hazırladığımız haberler