Kara Kartal, Dolmabahçe'de 3 puana uçtu! (ÖZET) Beşiktaş - Antalyaspor: 4-2

18.08.2024 - 23:18 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 23:49

Süper Lig'in 2. haftasında Van Bronchorst yönetimindeki Beşiktaş, sahasında Alex de Souza'lı Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti. İşte maç özeti, goller ve detaylar...

Kara Kartal, Dolmabahçe'de 3 puana uçtu! (ÖZET) Beşiktaş - Antalyaspor: 4-2

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 2'nci haftasında Beşiktaş, Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan heyecan dolu maçta Van Bronchorst yönetimindeki Beşiktaş, Alex de Souza'lı Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti.

Ciro Immobile yıldızlaştı

Antalyaspor Braian Samudio ile 1. dakikada 1-0 öne geçti. Beşiktaş Ciro Immobile ile 13. dakikada bu gole yanıt verdi ve duruu 1-1 getirdi. Siyah beyazlı takımın yıldızı Immobile, 23. dakikada tekrar sahneye çıktı ve durumu 2-1 yaptı. İlk yarı başka gol çıkmadı ve oyuncular devreye bu skorla gitti.

Maçta son sözü 90+5'te Ernest Muçi söyledi

Antalyaspor, 51. dakikada Braian Samudio ile durumu 2-2'ye getirdi. Beşiktaş bu golden 5 dakika sonra Rafa Silva ile tekrar öne geçti. Maçta son sözü 90+5'te Ernest Muçi söyledi. Karşılaşmada başka gol çıkmadı ve Beşiktaş sahadan 4-2 üstün ayrıldı.

Güray Vural kızardı

Antalyaspor'da Güray Vural, 63. dakikada Rafa Silva'ya yaptığı faul sonrası kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Antalyaspor'un en erken golü

Konuk ekibin 23. saniyede attığı gol, Akdeniz ekibinin Beşiktaş ağlarına gönderdiği en erken gol oldu.

Beşiktaş'ın yeni transferleri yıldızlaştı

Beşiktaş'ın yeni transferleri Ciro Immobile ve Rafa Silva gollerine devam etti. Rafa resmi maçlarda 3 gol, 1 asiste ulaşırken, Ciro Immobile ise 3 gollük katkı verdi.

6 yıl sonra bir ilk

Beşiktaş tam 7 yıl sonra kendi sahasında Antalyaspor'u mağlup etmeyi başardı. Siyah beyazlı takım, daha önceki 6 maçta 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Siyah beyazlılar bu sonuçla puanını 6'ya çıkardı. Antalyaspor ise ikinci hafta sonunda 1 puanda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler