Beşiktaş'ın Kaan Ayhan İçin Yaptığı Teklif Belli Oldu | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
26.01.2023 - 10:19 | Son Güncellenme: 26.01.2023 - 10:35

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, İtalya Ligi'nde Sassuolo'da forma giyen milli oyuncu Kaan Ayhan için teklifini yaptı. Detaylar.

Beşiktaş'ın Kaan Ayhan İçin Yaptığı Teklif Belli Oldu | Transfer Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 4 maçı kazanarak yükselişe geçen Beşiktaş, ara transfer döneminde Wout Weghorst ile yollarını ayırmış ve eski oyuncusu Vincent Aboubakar ile anlaşmaya varmıştı. 

Beşiktaş'ta gündem Kaan Ayhan

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı takım, rotasını İtalya Serie A'ya çevirdi. Gündemdeki isim Kaan Ayhan...

Beşiktaş'ın Kaan Ayhan teklifi

Sabah'tan Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş, başarılı savunma oyuncusu Kaan Ayhan için Sassuolo'ya 500 bin Euro kiralama bedeli ve oyuncunun maaşını ödemeyi teklif etti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş yıldız oyuncu için 7 milyon Euro istiyor!
Habere Git

Sassuolo satın alma opsiyonu eklemek istedi Beşiktaş reddetti

İtalyan ekibi ise sözleşmeye, 3.5 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu da eklemek istedi ancak siyah-beyazlılar bu teklifi reddetti.

Şenol Güneş: "Kaan da var, bir sürü oyuncular da var"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde Kaan Ayhan iddiaları hakkında bir açıklama yapmıştı. Güneş, "Her gün gazetede ben de okuyorun. Kaan da var, bir sürü oyuncular da var. Ve hepsinin içerisinde bizim de düşündüklerimiz var ama kimlerin olacağını bilmiyorum. Transferde bir isim çok konuşuluyor, sonra aynı isme bir sürü kulüp talip oluyor. İşin doğasında bu var" ifadelerini kullandı. 

Bu sezonki performansı

Öte yandan, kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 28 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon forma giydiği 11 maçta 1 gol kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Aslan'ın Amir için yaptığı son teklif ortaya çıktı!
Habere Git

Milli oyuncu 2020 yılında Alman ekibi Fortuna Düsseldorf'tan Sassuolo'ya 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. 

Beşiktaş, Aissa Laidouni için Ferencvaros’a teklif götürdü

Kaan Ayhan’a kanca atan Beşiktaş son olarak 26 yaşındaki Tunuslu oyuncu Aissa Laidouni için Ferencvaros’a teklif götürdü. Skorer'de yer alan habere göre; 6 numara transferini en kısa sürede tamamlamak isteyen siyah-beyazlıların, Ferencvaros’a 3 milyon euro bonservis teklif ettiği ileri sürüldü. 

Laidouni, Beşiktaş’a gelmeye sıcak bakıyor

Sezon sonu bitecek sözleşmesinde kulüp taraflı 1 yıllık uzatma opsiyonu bulunan Laidouni’nin Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı aktarıldı. Tunuslu futbolcu için 4 milyon Euro isteyen Ferencvaros’la pazarlıkların devam ettiği vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler