(Yazılı Özet) Beşiktaş-Neftçi Bakü Maç Sonucu: 2-1

Burak Alaca
17.08.2023 - 22:50 | Son Güncellenme: 17.08.2023 - 23:15

Beşiktaş, ilk kez katıldığı UEFA Konferans Ligi'nde ilk maçta deplasmanda 3-1 yendiği Neftçi Bakü'yü İstanbul'da da 2-1 geçerek adını play-off turuna yazdırdı.

(Yazılı Özet) Beşiktaş-Neftçi Bakü Maç Sonucu: 2-1

AJANSSPOR-HABER

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Beşiktaş evinde Azerbaycan temsilcisi Netfçi Bakü'yü konuk etti. İlk maçtan 3-1 galip ayrılan Siyah-Beyazlılar bu maçıda 2-1 kazanarak play-off turuna yükseldi.

Aboubakar girdi kilidi açtı

Karşılaşmanın 36. dakikasında Emin Mahmudov'un golüyle 1-0 geriye düşen Beşiktaş'ta kilidi ikinci yarının hemen başında Ante Rebic'in yerine oyuna dahil olan Vincent Aboubakar açtı. Kamerunlu golcü 57. dakikada kaydettiği şık gol ile Siyah-Beyazlıları maça ortak etti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Zaynutdinov tamam! İstanbul'a geliyor...
Habere Git

Muleka sezona formda geliyor

Beşiktaş'ta hazırlık maçlarını boş geçmeyen; bir önceki turda KF Tirana ağlarını sarsan ve Neftçi Bakü eşleşmesinin ilk maçında da gol atan 23 yaşındaki Demokratik Kongolu golcü Jackson Muleka karşılaşmanın 71. dakikasında topu ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.

Futbolcular Ghezzal'ı unutmadı

Çocuğu ve kayınvalidesinin Fransa'da geçirdiği trafik kazasının ardından ailesinin yanına uçan Rachid Ghezzal'a destek veren Beşiktaşlı futbolcular ilk golün ardından "Hepimiz seninleyiz Rachid, desteğimiz seninle" yazılı formayı kameralara gösterdi. Cezayirli oyuncunun ailesinin durumu iyi.

Rakip Lucescu'nun Kiev'i

Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi play-off turundaki rakibi Aris'i oenaltılar ile eleyen Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev oldu.

İlgini Çekebilir
Kartal genç oyuncuya veda ediyor! İşte transferin detayları
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler