Kara Kartal yabancılarıyla uçtu!
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Beşiktaş’ın, Süper Lig’de oynadığı 7 maçta attığı 12 golün 11’ini yabancı futbolcular kaydetti. Siyah-beyazlılarda ağları sarsan tek yerli futbolcu Cengiz Ünder oldu.

Son 5 Haber

Ömer Korkmaz kulübe icra gönderdikleri iddialarına yanıt verdi!

Kızılyıldız taraftarlarından yeni Mladić skandalı! UEFA 90 bin Euro ceza vermişti

FIFA'dan transfer kararı! Futbolculara bonservisten yüzde 5 pay, kulüplere yeni yasaklar

Fenerbahçe, tribünde kalp krizi sonucu vefat eden gazinin çocuklarına destek olacak

Antalyaspor'un yeni teknik direktör adayı belli oldu!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, milli araya 13 puanla 6. sırada girdi. Bir maç eksiği bulunan siyah-beyazlılar, 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.
Bu süreçte rakip fileleri 12 kez sarsan Kartal, ağlarında ise 9 gole engel olamadı.
En golcü Rafa Silva
Beşiktaş’ın ligde attığı 12 golün 11’ini yabancı futbolcular kaydetti. Oynanan 7 maçın tamamında forma giyen Rafa Silva, attığı 5 golle takımın en skorer futbolcusu oldu. Yine aynı şekilde 7 müsabakanın hepsinde görev alan Tammy Abraham da 3 kez gol sevinci yaşadı.
El Bilal Toure, Vaclav Cerny ile Jota Silva da birer golle siyah-beyazlıların gol yükünü çekti.
Ligde gol atan tek yerli Cengiz Ünder
Kara Kartal’da Süper Lig’de gol sevinci yaşayan tek yerli futbolcu ise Cengiz Ünder oldu. Fenerbahçe’den kiralık olarak kadroya katılan Cengiz, Başakşehir mücadelesinde bulduğu golle siyah-beyazlılarda ilk golünü kaydetti.
Asistlerde Orkun Kökçü zirvede
Süper Lig’de kırmızı kart cezası sebebiyle kaçırdığı Göztepe karşılaşması hariç diğer 6 maçta sahadaki yerini alan Orkun Kökçü, 2 asist yaptı. Siyah-beyazlıların en fazla gol pası veren oyuncusu olan Orkun’u birer asistle Abraham, Kartal Kayra, Paulista, Ndidi, Rashica, Demir Ege ve Cerny takip etti.