Flaş İddia | Beşiktaş'ta Umut Meraş İle Ocak Ayında Yollar Ayrılıyor

İsa Kethüda
05.10.2022 - 08:05 | Son Güncellenme: 05.10.2022 - 11:09

Beşiktaş haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta oynayan ve forma şansı bulmakta zorlanan Umut Meraş'ın ocak ayında takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

Flaş İddia | Beşiktaş'ta Umut Meraş İle Ocak Ayında Yollar Ayrılıyor

Beşiktaş'ta forma şansı bulmakta oldukça zorlanan ve bu sezon sadece 39 dakika sahada kalabilen sol bek oyuncu Umut Meraş ile yolların ayrılabileceği iddia edildi. İşte detaylar.

Umut Meraş formaya hasret

Siyah-beyazlı takımın geçtiğimiz sezon başında Fransa'nın Le Havre takımından transfer ettiği Umut Meraş, bu sezon formaya hasret kaldı.

Geride kalan 8 maçta 11'e hiç adını yazdıramayan 26 yaşındaki sol bek, Masuaku'ya kaptırdığı yerini de geri alabilecek gibi görünmüyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! 1 ay yok...
Habere Git

İstanbulspor maçında kadroya alınmadı

Umut Meraş, Tayfur Bingöl'ün transferi sonrasında iyice gözden düştü ve hatta İstanbulspor maçında 21 kişilik kadroya dahi alınmadı. Milli sol bek bu sezon sadece 4 maçta 39 dakika sahada kaldı.

Ayrılık planları yapmaya başladı

Sabah'ın derlediği habere göre; milli futbolcu bu düşüşü sonrası iyiden iyiye ayrılık planları yapmaya başladı.

Takım arayacak

Deneyimli oyuncu şayet devre arasına kadar forma şansı bulamazsa kulüpten iznini isteyerek kendisine takım arayacak.

Umut Meraş kimdir?

Umut Meraş, 20 Aralık 1995'te İstanbul'da dünyaya geldi. Futbola Sarıyer'in altyapısında başladı. Sırasıyla Yeşilköy altyapı ve Boluspor U21'de forma giyen sol bek oyuncu, 2014'te Boluspor'la profesyonel sözleşme imzaladı.

2018'de Bursaspor'a 525 bin Euro'ya transfer olan Umut, 2019 yazında ise Le Havre'ye 1.3 milyon Euro'a gitti. Fransız kulübünde 2 yıl top koşturduktan sonra Beşiktaş 1.5 milyon Euro'ya oyuncuyu transfer etti.

İlgini Çekebilir
Ömer Üründül, kolu askıda maç yorumladı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler