Vincent Aboubakar Beşiktaş'ta | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
17.01.2023 - 21:23 | Son Güncellenme: 18.01.2023 - 00:42

Transfer haberleri... Wout Weghorst'u İngiliz devi Manchester United'a kaptıran Beşiktaş, eski oyuncusu Vincent Aboubakar ile anlaşmaya vardı. Detaylar.

Vincent Aboubakar Beşiktaş'ta | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Wout Weghorst'un İngiltere Premier Ligi ekibi Manchester United'a transfer olmasının ardından golcü arayışlarına hız veren Beşiktaş, eski oyuncusu Vincent Aboubakar ile görüşmelere başlamıştı.

Emre Kocadağ: "Aboubakar gündemimizde"

Siyah-beyazlı takımda Asbaşkan Emre Kocadağ; Aboubakar transferi ile ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Aboubakar'ın da Beşiktaş'a çok büyük hizmetleri olmuş, şampiyonlukta çok büyük katkısı olmuş bir oyuncu. Gündemimizde demek istiyorum ama sözleşmesi devam ediyor takımıyla. Oradaki durumu netleşir netleşmez bakacağız" şeklinde konuştu. 

Aboubakar, sözleşmesini feshetti

Arabic Sport 360 sitesinden Majeed Taleb'in son dakika açıklamasına göre; Vincent Aboubakar'ın, Suudi ekibi Al Nassr ile olan sözleşmesi bugün yapılan görüşme sonrası feshedildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Alioski’nin yerini Serie A'dan dolduruyor
Habere Git

Golcü oyuncunun yarın veya hangi gün İstanbul'a geleceği ise henüz belli olmadı.

Beşiktaş, 3. Aboubakar dönemi

Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş'taki 3. dönemi resmen başlıyor. 30 yaşındaki golcü oyuncu ilk olarak 2016 yılında Porto'dan Beşiktaş'a kiralık olarak gelmiş ve sezonu 19 gol ve 4 asist ile tamamlamıştı.

Sözleşmesi bittikten sonra kulübü Porto'ya geri dönen Aboubakar, 3 yıl daha Portekiz kulübünde forma giydikten sonra 2020 yılında bedelsiz olarak siyah-beyazlı takıma 2. kez kiralandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan bir transfer daha! Anlaşma sağlandı...
Habere Git

Beşiktaş'taki ikinci döneminde 32 maça çıkan Kamerunlu yıldız 17 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. O dönem sakatlığını gerekçe göstererek son 4 hafta forma giymeyen Aboubakar, sezon bittikten sonra Al-Nassr kulübü ile 2024 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

Al Nassr kariyeri

Kamerunlu oyuncu, Suudi ekibi Al Nassr ile çıktığı 39 maçta 13 gol ve 6 asist kaydetti. Aboubakar, bu sezon forma giydiği 12 maçta ise 4 gol ve 2 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler