Beşiktaş, Joey Veerman ve Andre Ramalho İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
24.01.2023 - 18:24 | Son Güncellenme: 24.01.2023 - 19:32

Transfer haberleri... Beşiktaş, Hollanda Ligi'nde PSV forması giyen 24 yaşındaki orta saha Joey Veerman ve savunma oyuncusu Andre Ramalho ile ilgileniyor. Detaylar.

Beşiktaş, Joey Veerman ve Andre Ramalho İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçı kazanan ve yükselişe geçen Beşiktaş, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için arayışlarını sürdürüyor.

Beşiktaş, Joey Veerman'ı istiyor

Vi.Nl sitesinde yer alan habere göre; siyah-beyazlı takımın, Hollanda Ligi ekiplerinden PSV Eindhoven forması giyen Joey Veerman'ı kadrosuna katmak istediği belirtildi.

3 milyon Euro

Haberde, Kara Kartal'ın 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunu kiralık olarak transfer etmek için Hollanda Kulübü ile görüşmelere başladığı bildirildi. Siyah-beyazlı takımın oyuncuyu kiralamak veya satın almak için için Hollanda devine 3 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe bir oyuncunun sözleşmesini feshetti!
Habere Git

6 milyon Euro'ya transfer oldu

Hollandalı orta saha oyuncusu geçen sezon Heerenveen'den 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında PSV Eindhoven'a transfer olmuştu.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Veerman, bu sezon çıktığı 27 maçta 7 gol ve 5 asist kaydetti. 

Andre Ramalho da listede

Ayrıca, Beşiktaş'ın yine PSV forması giyen savunma oyuncusu Andre Ramalho ile de ilgilendiği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de ayrılık!
Habere Git

30 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu 2021 yılında Salzburg'dan 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Hollanda devine imza atmıştı.

PSV ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan Ramalho, bu sezon 23 maçta görev aldı ve 1.419 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler