Beşiktaş'ta Gündem Yeniden Fabio Borini | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
29.05.2023 - 10:57 | Son Güncellenme: 29.05.2023 - 11:07

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın, Fatih Karagümrük'te forma giyen İtalyan yıldız Fabio Borini'ye yapacağı teklif belli oldu...

Beşiktaş'ta Gündem Yeniden Fabio Borini | Transfer Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı takım, bu sezon Fatih Karagümrük'te başarılı bir performans ortaya koyan ve sözleşmesi sona erecek olan Fabio Borini'yi kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta hedef Borini

Skorer'de yer alan habere göre; Beşiktaş, Fatih Karagümrük’le sözleşmesi biten İtalyan yıldızı kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. 

2 senelik sözleşme

Siyah-beyazlılar ocak ayında 2,5 yıllık sözleşme istediği için transferi son anda rafa kaldırılan Fabio Borini’yi 2 senelik kontratla renklerine bağlamak istiyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a La Liga'dan orta saha! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Kevin Nkoudou’nun yerine Borini

Bilindiği üzere Siyah-beyazlılar, sezon sonu takımdan ayrılacak olan Kevin Nkoudou’nun boşluğunu Karagümrük forması giyen İtalyan sol kanat oyuncusu Borini ile doldurmak istemiş ve ara transferde resmi teklif yapmıştı.

Şenol Güneş sıcak bakıyor

Siyah-beyazlılar, Karagümrük’le sözleşmesi biten Borini’yi maddi konularda anlaşma sağlanması halinde 2 yıllık sözleşmeyle renklerine bağlamayı planlıyor. 

Süper Lig’de şampiyonluk yaşamanın hayallerini kuran yıldız futbolcu kariyerine Beşiktaş’ta devam etmek istiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in de Borini’yi beğendiği ve transferine sıcak baktığı ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Trabzonsporlu yıldız Beşiktaş'a doğru!
Habere Git

İtalyan oyuncunun kadroya katılması halinde Cenk Tosun ve Aboubakar’ın ileri ikilide birlikte oynama şansı yakalayacakları da belirtildi.

Bu sezonki performansı

Öte yandan, bu sezon Fatih Karagümrük ile 31 karşılaşmada sahaya çıkan İtalyan yıldız 21 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler