Karabükspor az attı, çok aldı!

09.12.2015 - 14:22 | Son Güncellenme: 09.12.2015 - 14:22

Takipçileri sürekli değişirken, Kardemir Karabükspor geçen hafta ele geçirdiği liderliği korumayı bildi.

Zirvede yine Mavi Ateşler var. 1-0 kazanıp çok umut yükleyen, yarınlara daha rahat yürüyen bir takım var. Takipçileri sürekli değişirken, Kardemir Karabükspor geçen hafta ele geçirdiği liderliği korumayı bildi. Aynı jenerasyonun futbolcuları, Baliç ve Tugay Kerimoğlu bu sefer kulübede rakip oldular. İşe galibiyetle başlayan Tugay Kerimoğlu, mesleki ilk mağlubiyetini Karabük’te tattı.

AZ GOL, ÇOK ÇEKİŞME!

Ligde 14. hafta, Malatya, Kayseri ve Giresun’da atılan 15 golde olmasa en kısır haftasını yaşayacaktı. Tam dört maç 1-0 biterken, Balıkesir ve Denizli’den de gol sesi çıkmadı. 6 takımın evinde galip geldiği, iki maçın berabere sonuçlandığı haftada, deplasmanda tek kazanan Adana Demirspor oldu. Mavi lacivertli takım, son üç maçında 9 puan toplayan Yeni Malatyaspor’u yendi.

GİRESUNSPOR VE VEDAT!

Skoru yazsam oyunu anlatırım, golleri yazsam üstün tarafı yorumlarım, golü atan isimleri desem iyi tarafı belirtirim aslında. Gerçekten farklı skoru, farklı oyunla, üstün oyunla alan bir Giresunspor seyrettik. Her kademesiyle iyiydiler. Yılların Rızvan’ı hiç bu kadar koşmamıştı. Tchami zaten inanılmaz bir oyuncu. Hemen her pozisyonun içinde, atakları hazırlayan isimdi.

ALTINORDU ALABORA OLDU!

Son üç maçında tüm futbol kamuoyunu şaşırtan bir Altınordu görüyoruz. Transfer haberleri çıktıktan sonra üç maçta 1 puan alabildiler. Erciyespor’a ise Timuçin Bayazıt Hoca’nın elinin değdiği çok belli. O düştük, düşüyoruz düşüncesini yok ettiler. Hele ki Altınordu gibi takımı sürklase eden bu takımla.

14. HAFTANIN PANORAMASI

Haftanın Takımı: 

Kaleci: İsmail Şahmalı(Denizlispor) Sağ Bek: Tugay Adamcıl (Kayseri Erciyesspor)Sol Bek: Hüsamettin Tut(Giresunspor)Stoperler: Kokalovic(Karabükspor) Binya(Elazığspor) Orta Saha: Murat Akın (Karabükspor) Attamah(Adana Demirspor) Sağ Açık: Herve Tchami (Giresunspor ) Sol Açık: Gökhan Karadeniz(Göztepe)  Forvet Arkası : Anıl Taşdemir(Adana Demirspor)Forvet : Vedat Murqi(Giresunspor) 

Haftanın Hakemi: 

Barış Şimşek / Yeni Malatyaspor -Adana Demirspor

Haftanın Golü: 

Burak Çalık / Yeni Malatyaspor –(Adana Demirspor )ve Gökhan Karadeniz / (Göztepe) – 1461 Trabzon

Haftanın Takımı :

Adana Demirspor /Giresunspor

Haftanın Futbolcusu:

Vedat Murqi /Giresunspor

Haftanın Teknik Direktörü :

Timuçin Bayazıt / Kayseri Erciyesspor  -  Erkan Sözeri /Giresunspor

Haftanın Kareası :

Murat Akın (Karabükspor)

Anıl Taşdemir(Adana Demirspor)

Herve Tchami (Giresunspor )

Vedat Murqi(Giresunspor) 

Diziliş : 

4-2-3-1

Senin için hazırladığımız haberler