Karabükspor lider, Giresunspor takipte!

09.12.2015 - 14:17 | Son Güncellenme: 18.12.2015 - 12:19

Kardemir Karabükspor tek attı, çok kazandı.Yine lider onlar ama tökezleyen rakipleri, kaybolan umutları var. 14.hafta Mavi Ateşler’in liderliği ile geçerken, Giresunspor 5’te 5 yaptığı seride, Boluspor’u 5-1 gibi çok farklı bir skorla yenip ikinci sıraya geldi.

Kardemir Karabükspor tek attı, çok kazandı.Yine lider onlar ama tökezleyen rakipleri, kaybolan umutları var. 14.hafta Mavi Ateşler’in liderliği ile geçerken, Giresunspor 5’te 5 yaptığı seride, Boluspor’u 5-1 gibi çok farklı bir skorla yenip ikinci sıraya geldi. Alanyaspor’dan sonra 5’te 5 yapan ikinci takım oldular.

Ligde bir diğer seri yakalayan takım da Göztepe oldu. Derbide Karşıyaka’ya yenildikten sonra çıktıkları 4 maçta 12 puan çıkardı Göz Gözler…Puan kayıplarına son verip kazanan bir diğer takım da Adana Demirspor oldu. En son 10. haftada Göztepe’yi yenen Mavi Şimşekler dört hafta sonra Yeni Malatyaspor’u deplasmanda 3-1 yendi ve makus talihine son verdi.

KARABÜKSPOR SEVİNCİ!

Baliç ile zorlanan ama kazanan bir Kardemir Karabükspor görüyoruz. Belki Şanlıurfaspor maçında 1-0 galibiyetin dışında iyi oynayan bir takım görüyoruz ama hala sahada ideal 11’i şudur diyeceğimiz bir takım kurgusu oluşmadı. Belki farkında, belki değil ama bu ligin en iş bilir, en profesyonel çalışan başkanı ile, Feridun Tankut ile görevde. Bunun karşılığını vermesi için, çok ama çok çalışması lazım.

GİRESUNSPOR FIRTINASI…

Siz son 5-1’e bakıyorsunuz, bense 5 maçlık müthiş seriye. Erkan Sözeri ile inanılmaz bir seri yakalayan takım, ligin 2. sırasına kondu. Tabii Kosovalı müthiş golcü Vedat Muriq’in hakkını da yemeyelim. İnanılmaz oynuyor, atıyor, attırıyor. Hem kendisi parlıyor, hem takımını parlatıyor. Boluspor’a attığı ilk gol, tam bir Ronaldo golüydü. Aldı, döndü, ayak değiştirdi, müthiş vurdu. Fatih Terim’e duyurulur…

ELAZIĞSPOR SON VERDİ!

Hüseyin Kalpar yönetiminde müthiş bir seri yakalayan Alanyaspor, Elazığ’da mağlup oldu ve 6 maçlık yenilmezliği sona erdi. Elazığspor ise İbrahim Üzülmez ile çıktığı 3. maçında 2. galibiyetini aldı.Galibiyeti getiren golü atan Segbefia maçında yıldızıydı. Sadece golde değil, sahanın ve pozisyonun olduğu tüm noktalarda bulundu.

HOROZ ÖTÜYOR!

Skora bakarsak, kafa kafaya maç olmuş, Denizlispor 1 puan almış diyebiliriz. Ama hiç öyle olmadı. Denizlispor sezonun en iyi, en diri, en tempolu maçını çıkardı. Net pozisyonları değerlendiremediler. Sonuç, bu maçtan Denizlispor geleceğe dair umut, Samsunspor ise karamsarlık mesajları çıkararak çıktılar. Denizlispor Ali Yalçın yönetiminde çıktığı üç maçtan 5 puan çıkardı, hiç kaybetmedi. Samsunspor ise son üç maçta sadece 1 puan alabildi. Liderken şu anda 5. sırada.

TOROS KAPLANI GELİYOR!

Maçtan iki gün önce hocası istifa eden, Alanzinho gibi oyun kurgusunun temel taşı bir oyuncusu cezalı olan Gaziantep BŞB’yi yenmek, Adanaspor için beklentileri arttırırken, rakip takımı sarsmış görünüyor.

Sahada çok istekli bir Adanaspor, buna karşılık şaşkın bir rakip takım seyrettik. Turuncu beyazlılar 1461 Trabzon’dan sonra Gaziantep BŞB’yi de yenip iki maçta 6 puan topladı.

Senin için hazırladığımız haberler