Karabükspor,Başkanı Mehmet Aytekin yeni transferi açıkladı!

04.08.2018 - 17:52 | Son Güncellenme: 04.08.2018 - 21:00

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Karabükspor, Kamerunlu forvet Yannick D’Djeng ile anlaşmaya vardı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Karabükspor, Kamerunlu forvet Yannick D’Djeng ile anlaşmaya vardı.

“Pazartesi günü takıma katılmasını bekliyoruz”

Kulüp Başkanı Mehmet Aytekin, yaptığı açıklamada, ”Yannick N'Djeng ile anlaştık, pazartesi takıma dahil olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yannick D’Djeng geçen sene 6 maçta 4 gol attı

Geçen sezon Malezya Süper Lig’de PBDKT T-Team forması giyen 28 yaşındaki oyuncu, 6 maçta 4 gol attı ve 496 dakika sahada kaldı. Daha önce Bejaia, Tunis ve Sion’da da oynayan N’Djeng, Kamerun Milli Takımı’nın formasını ise 2 kez terletti.

Öte yandan Aytekin, Karabükspor’un gündemine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

“Takım kurtulacaksa çaycılık yapmaya razıyım”

Kulübün şu anda 1.5 milyon liraya, orta vadede ise 7-8 milyon liraya ihtiyacı var. Bu parayı bulanlara ben ve arkadaşlarım kulübü teslim etmeye hazırız. Takım kurtulacaksa çaycılık görevi yapmaya da razıyım.

Başarılı işler yaptığıma inanıyorum. Hiç kimse takımı kampa göndermez dedi, gönderdik. 18 tane futbolcuyu getirdik. Cebimizden 1 TL bonservis bedeli ve menajer ücreti çıkmadı.

“Menajerlere ücret ödemedik”

Menajerlere ‘Durumumuz iyi değil, zaten menajerlere ödediğimiz için kulüp bu hale düştü, hiç kusura bakma, sen oyuncunla anlaş, ücretini futbolcudan al.’ dedik. 18 tane kaliteli oyuncuyu kulübümüze kazandırdık.

Karabükspor ve yolsuzluk konusu…

Yolsuzluk varsa bu kulübün kongresi vardır. Kongreyi ibra etmezsiniz. Kongrede kendimi ibra etmeyeceğim. Bunu kongre salonunda da söyleyeceğim. Yolsuzluk varsa, çalındıysa o gün karşımıza çıksın. İnanın yapılmayan şeylerin yapıldı gibi gösterilmesi, yok kulübü menajerlik şirketine satmalar, çekler, paralar nerede gibi şeyler…

“Bize destek çıksınlar”

Allah’a şükür bizim hiçbir şeyden korkumuz yok. Bizi böyle yıkamazsınız. Bize zarar vermeye çalıştığınızı zannediyorsanız zarar veremezsiniz. Karabükspor’a, oyuncumuza, kentimize yazık ediyorsunuz. Sosyal paylaşım sitelerinde birbirimizi karalamakla hiçbir şey kazanamayız. Bütün Karabüklüleri Karabükspora destek olmaya çağırıyorum. İyi bir takım kurduk, Karabük’e yakışır takımı biz kurduk. Bize ve takıma destek çıksınlar. (Karabükspor Medya)

Senin için hazırladığımız haberler