Karabükspor'da Popovic hakkında flaş gelişme!

14.12.2017 - 16:05 | Son Güncellenme: 14.12.2017 - 16:05

Kardemir Karabükspor'da sıcak saatler yaşanıyor.

Süper Lig'de bu sezon istediği sonuçları elde edemeyen Karabükspor'da teknik direktör Tony Popovic'le yolların ayrılması bekleniyor.

Alınan başarısız sonuçların ardından; Popovic'le yollarını ayırmaya hazırlanan Kırmızı Mavili yönetimi, Avustralyalı hocanın Mayıs 2019 'da bitecek olan sözleşmesi ve 900 bin Euro'luk tazminatı düşündürüyor. Yönetimin, 44 yaşındaki çalıştırıcıyla mutabakat yolunu bulması bekleniyor.

Ligin son sırasına demir atan Karabükspor, 15 haftalık süreçte; 2 beraberlik, 2 galibiyet ve 11 mağlubiyet elde etti ve 8 puan topladı. 

Popovic'le yollar ayrılırsa, Fenerbahçe deplasmanında kulübede Levent Açıkgöz olacak.

AJANSPOR ÖZEL / Salim MANAV - 

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ)

Yaşanan gelişmelerin ardından Kardemir Karabükspor Başkanı Ziya Ünsal,  yaptığı açıklamada, Popovic ile bugün itibarıyla yollarını ayırdıklarını belirtti.

Ünsal, zor bir süreçten geçtiklerini, ekonomik sıkıntıların yanında sportif bir başarısızlığın da bulunduğunu söyledi.

Göreve yeni geldiklerini ve bu sıkıntılı dönemi atlatmak için çalışmalar yaptıklarını anlatan Ünsal, "Ekonomik açıdan çalışmalarımız var. Sportif açıdan da düzelmesi gerekenler var. Bu amaçla görüşmeler ve toplantılar yapıyoruz. Bugün itibarıyla teknik direktörümüz Popovic'le yollarımızı ayırdık. Kendisine teşekkür ediyorum. Altyapı antrenörümüz Levent Açıkgöz ile maçlarımıza çıkacağız." diye konuştu.

Lige teknik direktör Erkan Sözeri ile başlayan ve 6. haftaya gelindiğinde Sözeri ile yollarını ayıran Kardemir Karabükspor, ardından Avustralyalı teknik direktör Tony Popovic ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Kardemir Karabükspor, Popovic ile çıktığı 8 maçta sadece bir galibiyet elde ederken, 7 karşılaşmada sahadan puansız ayrıldı.

 

Senin için hazırladığımız haberler